ĐOKOVIĆ NE IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU! Organizatori ga ODBILI, odluka je DEFINITIVNA!

Autor:

Sport

28.12.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sada stoje stvari, srpski teniser i prvi reket planete Novak Đoković, definitivno neće nastupati na Australijan openu, prvom grend slemu u godini i njegovom omiljenom turniru koji će se odigrati u Melburnu.

ĐOKOVIĆ NE IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU! Organizatori ga ODBILI, odluka je DEFINITIVNA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kako saznaje Informer, Đoković je nekoliko puta od vlasti države Viktorije i organizatora Australijan opena tražio "medicinsko izuzeće" kako bi mogao nevakcinisan da igra na grend slem turniru ali su ga australijske vlasti odbile.

- Kako sad stvari stoje, Novak ne ide u Australiju. Lekarska komisija ga je odbila za medicinsko izuzeće i neće da mu dozvole da igra nevakcinisan. Novak je izričito protiv vakcinacije - ekskluzivno otkriva izvor Informera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Novak će, dakle, definitnivno propusiti svoj omiljeni turnir koji je osvajao čak devet puta. Samim ti će propustiti i šansu da ispiše novu stranicu istorije na kojoj je moglo da stoji da je upravo Đoković prvi čovek koji je u istoriji "belog sporta" uspeo da osvoji 21. trofej sa najvećih turnira. 

Australijan open je na programu od 17. do 30. januara naredne godine. 

Ostaje pitanje hoće li Đoković predvoditi reprezentaciju Srbije na predstojećem ATP Kupu koji se igra u Sidneju od 1og. januara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO  

 

 

 

 

Komentari (10)

Loading
Željko

28.12.2021 20:41

To sve govori kojim pravcem ide svijet....imaš našu punu podršku Nole...jer ovo je više od igre. Pozdrav iz Canade!

Odgovori 18 13
Rade

28.12.2021 22:05

Bravo za Novaka ostani uvek dosledan svojim principima !

Odgovori 16 11
Ruža

29.12.2021 10:08

@Rade - Zaostalost i nepismenost najveći su neprijatelji ljudskog roda...

Раде

28.12.2021 22:39

Да ли су ти људи у Аустралији тотално изгубили компас нормалности? Ма јел вама треба спортиста здрав и најбољи на свету у тенису ? Или вам треба вакцина ? Ако вам треба вакцина ( а још нисам чуо да нека вакцина зна да игра тенис!)онда вам можемо послати милион вакцина па уживајте! Свет је постао ненормалан!!! Дефинитивно!!!

Odgovori 17 13