ĐOKOVIĆ NE IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU? Cela Srbija BRINE posle OVIH reči!

Autor:

Sport

21.12.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Novaka Đokovića, Srđan, najavio je da bi njegov sin mogao da propusti Australijan open.

ĐOKOVIĆ NE IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU? Cela Srbija BRINE posle OVIH reči!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na prvom Grend slemu sezone u Melburnu važe rigorozna pravila, te će na Australijan openu moći da učestvuju samo vakcinisani teniseri.

Novak Đoković sa punim pravom ne želi da otkrije svoj vakcinalni status, pa mnogi pretpostavljaju da se nije cepio i da će zbog toga propustiti svoj omiljeni Grend slem. 

Srđan je ranije već izjavio da Noleta niko neće ucenjivati, a sada je dodatno podgrejao sumnje da se najbolji teniser sveta neće naći na turniru u Melburnu, gde bi imao veliku šansu da stigne do 21. Grend slema.

Republika

Foto: Starsport

Sačekaćemo onda do Rolan Garosa taj 21. grend slem, šta da radimo. Imaće ih još nekoliko do kraja karijere... Mislim da će još četiri-pet grend slemova će osvojiti  - rekao je Srđan Đoković gostujući u emisiji na "K1 televiziji".

Ovo naravno ne mora ništa da znači, ali Novakova odluka o nastupu na Australijan openu se uskoro očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Svila

21.12.2021 23:14

Samo napred Nole, tvoja odluka, ako dodjes cekamo te imaces ogromnu podrsku srba iz Australije, ako nedodjes opet ces imati ogromnu podrsku od srba iz australije i naravno iz nasih srpskih zemalja Republike Srpske i Srbije.

Gejts

22.12.2021 03:15

A šta ako i na RAZVOJ bude uslov vakcina...

Laki

23.12.2021 11:20

Srdjan Djokovic u zelji za svojim publicitetom, nanosi stetu svom sinu. Ostavi ga Srdjane on nine m aloleta , nije ni malouman a nisi mu ti PR. Najmanj sto Noletu sada treba je razvlacenje po medijima.

Odgovori 17 3
Milovan

25.12.2021 00:40

@Laki - Nole to odluci Sam imas podrsku tvojih navijaca

Odgovori 10 2