ĐOKOVIĆA UBIJA ODNOS DIJANE I JELENE: Svekrva se žalila na snahu, a sve puca po Novaku!

Autor:

Sport

21.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ubija odnos između majke Dijane i supruge Jelene! Relacije na odnosu svekrva-snajka dostigle su najniži nivo razumevanja u poslednjih sedam godina, otkad je Novak odlučio da se oženi Jelenom.

ĐOKOVIĆA UBIJA ODNOS DIJANE I JELENE: Svekrva se žalila na snahu, a sve puca po Novaku!

Foto: Starsport

Dijana, Novak i Jelena Đoković

Njegova majka Dijana ne propušta priliku da se prijateljima ili poznanicima požali na snaju, što je, naravno, uticalo na Jelenu, koja je odlučila da potpuno bude hladna prema svekrvi.

Zbog svega navedenog Đoković se nalazi između dve vatre i to žena koje voli najviše na svetu, pa nema sumnje da je najveća žrtva novonastale situacije. Pred sobom će imati godinu u kojoj treba da ispiše istoriju svetskog tenisa i osvoji rekordni 21. grend slem, ali, umesto fokusa na teren, mora da rešava porodičan problem.

Jeleni je zasmetalo i to što je Dijana nedavno javno poručila da nije očekivala da će se njen sin oženiti njome.

Republika

Foto: youtube.com/Graham Bensinger

Dijana Đoković nije u najboljim odnosima sa Jelenom

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve. Međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - rekla je Dijana u jednom intervjuu.

Ona je tada dodala i da se ne slaže sa načinom ishrane koju su njena snaja i sin usvojili.

- Stvorili su svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam.

Kako stvari trenutno stoje, Dijana i Jelena neće ispoštovati Novakovu želju i izgladiti odnose. Prvi reket sveta u stanju je da pobedi bilo kog rivala na terenu, ali ne i da pomiri dve žene koje su mu najvažnije u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
djole

21.12.2021 11:17

Svako ima pravo na svoj izbor, ako ni na koji način taj izbor ne ugrožava druga živa bića. Koliko vidim ove dve porodice sarađuju taman koliko je potrebno da bi odnosi bili korektni. Sa druge strane prost narod traži gladijatore i naravno pobesni zato što su Đokovići pametni, obrazovani, kulturni i vrlo bogati svetsku ljudi! Gladijatori su samo na sportskom terenu. Juče je na tapetu bila još jedna normalna i vrlo poznata srpska porodica porodica Savić, Dušan, Vujadin, Marina i Mirka. I normalno ćorak za luzere željne razdora, nečoveštva, zla. Danas su na 'trpezi' Đokovići i opet ćorak luzerima. Isto je i sa čestitom porodicom Borjan! Biće hleba i igara za bezbožnike, njihove obožavaoce.

Odgovori 34 28
Milena

21.12.2021 21:06

@djole - Vas komentar je pravi, na vise portala sam videla ovaj ili slican tekst i povraca mi se od njega.Ne znam kako ti ljudi smeju da hule na BOGA ?!

Odgovori 5 13
Nada

21.12.2021 14:42

Treba da ih je sramota od Noleta...

Odgovori 24 5
kiki

21.12.2021 18:32

Licno mislim da tu uopste nema nekog prostora za tenzije izmedju svekrve i snajke. Sin je odabrao sebi zivotnu saputnicu po svom ukusu i sve to treba postovati. Mati treba to da prihvati a kako ce Nole i Jeca da se hrane, da vaspitavaju decu, tu roditelji stvarno ne treba da se mesaju. Nole nije maloletan pa da ga majka seta za rukicu i da mu odredjuje sta ce da jede i kako ce da zivi. Kako god, ne lici ovo meni na neku netrpeljivost, to je sve naduvano u medijima i okruzenju.

Odgovori 29 8