ČELIČNI MAJK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Tajsonove reči o Đokoviću ODJEKUJU planetom!

Autor:

Sport

21.12.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Majk Tajson otkrio je da mu je Novak Đoković najomiljeniji teniser, kao i da je veliki ljubitelj tenisa.

ČELIČNI MAJK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Tajsonove reči o Đokoviću ODJEKUJU planetom!

Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson je nekada bio jedna od najpopularnijih sportskih ličnosti na svetu, a danas je miran poslovni čovek koji se bavi marihuanom i ima popularni podkast.

Pored posla i podkasta, "Čelični Majk" je i veliki ljubitelj tenisa, koji trenira njegova ćerka Milan, kojoj predviđaju svetlu budućnost u belom sportu.

- Tenis mi je promenio život, mislio sam da znam sve o svemu i da sam napokon uspeo u životu kada sam počeo da zarađujem mnogo novca od svojih poslova, ali ništa od toga nije veće od teniskih uspeha moje ćerke. Ona je veća od svega. Već je vidim kako postaje nešto što nikada ne bi postala da nije tenisa, ima samopouzdanja i to mi se dopada - rekao je Tajson u razgovoru sa Patrikom Muratogluom u svom podkastu "Hotboxin".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Što se tiče tenisera, Majk najviše voli Novaka Đokovića.

- Volim da gledam Novaka Đokovića, on je moj omiljeni teniser. Pogledajte kako se vratio iz povrede pre par godina i na koji način igra sa Nadalom i Federerom - iskren je legendarni bokser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading