SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Porodični dom Đokovića je pravi RAJ na zemlji, a ono što se nalazi na zidovima privlači POSEBNU PAŽNJU! (FOTO)

Autor:

Sport

21.12.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je postao najbolji teniser svih vremena, ali svih tih uspeha, trofeja i pobeda ne bi bilo da nije imao veliku podršku porodice od samog početka karijere.

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Porodični dom Đokovića je pravi RAJ na zemlji, a ono što se nalazi na zidovima privlači POSEBNU PAŽNJU! (FOTO)

Foto: Starsport

Srđan Đoković je bio gost emisije "Preživeli" na televiziji K1 u kojoj je govorio o mnogim stvarima vezanim za karijeru njegovog sina Novaka.

Nole je do sada osvojio 20 Grend slem titula, a Srđan je uveren da će ih biti još.

Osvojiće još bar dva Vimbldona i još nekoliko drugih grend slemova. Sigurno… Ti sumnjaš u to? Ne treba da budeš stručnjak za to, igraće Novak još dve-tri godine, to će biti dovoljno - rekao je Đoković senior novinaru Milanu Kaliniću, koji ga je posetio u porodičnom domu.

Na zidovima luksuznoz porodičnog doma Đokovića mogu se videti brojne slike, pehari i uspomene sa najvećih teniskih turnira.

Novak je u finalu US Opena izgubio od Danila Medvedeva, a po prvi put je na svojoj strani imao naklonost zapadne publike. Srđan priznaje da je Noleta to iznenadilo, kao i da je to jedan od razloga njegovog poraza.

To ga je poremetilo, ali glavni poraz je fantastična igra Medvedeva. To je tako. Moj je sin naučen da se sport sastoji od pobede i poraza, kako prihvataš pobedu, tako i poraze. Često sam u njegovoj karijeri govorio da kada igra loše, pa pobedi, to nije dobro.

Retki su teniseri koji imaju pozitivan skor u susretima sa najboljim teniserom sveta, a zanimljivo je da i Srđan Đoković ima više pobeda nego poraza u duelima protiv Novaka.

- Ja sam jedan od retkih koji imaju pozitivan skor sa Novakom. Prvi put me je dobio sa 11, više nisam mogao ni gem da dobijem, tako da je skor sada 100-1. Uvek sam se nervirao, tada sam bio na ivici egzistencije, to je bilo strašno teško. Stasavao je u vreme bombardovanja, plata od dve-tri marke. Nikad im neću oprostiti bombardovanje. Tada je imao 12 godina. Ogromna bomba je pala u Rakovici, sva stakla su popucala u našem stanu na Banjici ’99. Popadali smo sa kreveta, pobegli su u hodnik, kukali su “Bože spasi nas, ne daj nas”. To su traume koje ostaju za ceo život - zaključio je Srđan Đoković.

Na sledećim fotografijama možete videti kako izgleda luksuzni dom porodice Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading