KO JE OVDE LUD? Nadal ZARAŽEN, a vlasti HISTERIŠU zbog Novaka!

Autor:

Sport

21.12.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće Novaka Đokovića na Australijan openu i dalje je jedna od udarnih tema u teniskim krugovima.

KO JE OVDE LUD? Nadal ZARAŽEN, a vlasti HISTERIŠU zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Đoković

Popularni francuski teniski portal "We love tennis", našao je za shodno da prokomentariše informaciju da je Rafael Nadal pozitivan na koronavirus, kao i kako su se mnogi, sa posebnim osvrtom na  Australiju, ophodili prema Novaku.

- Kada vidimo histerijsku krizu australijskih vlasti u vezi Novaka Đokovića, samo što ne poželimo da sve vidimo kao prst sudbine kada smo saznali da je Rafael Nadal, jedan od onih koji su prvi vakcinisani, dobar vojnik i sjajan momak, objavio da je pozitivan na kovid-19. Kao da se ceo svet raspada za Krega Tajlija, koji je već video sebe kako dočekuje špansku zvezdu sa fanfarama i trostrukom dozom vakcine u njegovoj leoj ruci", prenosi portal.

Na portalu se dalje dodaje:

- Od tada smo shvatili da biti vakcinisan ne sprečava prenošenje zaraze, što je i dalje dilema za 'srećni slem' koji je prodao priču o stopostotno sigurnom turniru. Sada može da se dogodi da Novak stigne u zemlju kengura bez vakcine, ali sa gomilom testova za svoj nos, a da Rafael Nadal, što mu nikako ne želimo, ostane kod kuće. Ipak, čini se da je povratak balona verovatna stvar s obzirom na probleme prenošenja virusa i otuda možemo da aplaudiramo oberučke jer će se nevakcinisani i vakcinisani naći na istom brodu - zaključak je u kolumni koju je potpisao Žan Miler.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trn u oku mnogima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading