TIPSAREVIĆ ŽELI JOŠ DECE: Emili će dobiti BATU ILI SEKU!

Sport

19.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanserijski teniski talenat Janka Tipsarevića (33), ali i privatni život, pomalo su zakočili brojni problemi sa povredama. To je ujedno i razlog zašto ćerka Emili, koju je dobio januara 2014. u braku sa modnom dizajnerkom Biljanom, još nema brata ili sestru!

RepublikaFoto: instagram.com/tipsarevicjanko
Tipsarević uživa sa ćerkicom

- Da nisam imao zdravstvene probleme i brojne operacije, do sada bismo sigurno imali drugo, možda i treće dete - otkrio je za Hello! nekada osmi teniser sveta.

4 godine napuniće u januaru Jankova ćerka

Za tri godine Janko je imao šest operacija, poslednju pre nekoliko nedelja. Supruga Biljana otkriva da ona i njena jača polovina mnogo razmišljaju pre svake odluke.

Osetim kako se raspadam kada me onako dečje pita: "Tata, što me opet ostavljaš?"

- Voleli bismo da imamo još dece. Možda Janko i ja previše analiziramo stvari, ali to je sa željom da se posvetimo porodici na pravi način. Život profesionalnog tenisera je specifičan. Za dete nije zdravo da svaku nedelju provodi u drugom gradu - iskrena je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading