Upoznao ih je Novak Đoković, ali njihova veza nije dugo potrajala: Bivši dečko Ane Ivanović danas je enormno bogat! (FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih srpskih teniserki, životnu sreću ipak je pronašla na drugoj strani.

Upoznao ih je Novak Đoković, ali njihova veza nije dugo potrajala: Bivši dečko Ane Ivanović danas je enormno bogat! (FOTO)

Foto: Starsport

Tokom kopletne profesionalne teniske karijere, Ana Ivanović je uspešno skrivala svoj ljubavni život. Danas je jedna od najboljih srpskih teniserki u srećnom braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalskim reprezentativcem Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dvoje dece, ali je na videlo isplivala i njena nekadašnja romansa sa teniskim kolegom.

Republika

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

 

Upoznali su se zahvaljujući Novaku Đokoviću, tokom 2013. godine bili su u emotivnoj vezi. Zajedno su snimljeni u Malibuu, ali nakon nekoliko meseci došlo je do raskida. 

Nekadašnji izabranik Aninog srca, Marko Stilitano danas je enormno bogat. Poseduje firmu koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i koja ima svoja predstavništva u preko 25 zemalja sveta, prenosi "Alo".

 

 

Rođeni Britanac, Stilitano nekada se bavio i tenisom, ali nikada nije ostvario zapaženije rezultate u ovom sportu, kao i značajniji napredak na ATP listi, ali je svakako stekao poznanstva koja su mu kasnije pomogla i tokom bavljenja privatnim biznisom, a treba napomenuti i da potiče iz imućne porodice.

 

 

Sve navedeno ipak mu nije pomoglo da pored sebe zadrži i sigurno najlepšu srpsku teniserku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading