Novak Đoković me svakodnevno inspiriše, igranje sa njim bi bilo ostvarenje sna: Mlada Rumunka oduševljena najboljim srpskim teniserom!

Autor:

Sport

15.06.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunska teniserka dala izjavu koja će uzburkati teniske strasti.

Novak Đoković me svakodnevno inspiriše, igranje sa njim bi bilo ostvarenje sna: Mlada Rumunka oduševljena najboljim srpskim teniserom!

Foto: instagram.com/iamprisicariuandreea

Mlada rumunska teniserka Andrea Prisakariu ne krije svoju privrženost najboljem srpskom teniseru, ali i državi Srbiji:

- Više puta sam to već rekla, volim Novaka Đokovića svim srcem. Inspiriše me svakodnevno. On je moj šampion, moj broj jedan. Odrasla sam gledajući ga. On je živa legenda. Nemam reči kojima bih ga opisala, osim da kažem da ga volim i da je najbolji. U našem sportu su tu i Rafael Nadal i Rodžer Federer koji su šampioni i legende, ali za mene je Novak ispred svih. Zbog načina na koji zabavlja i povezuje se sa publikom. Za mene je to nešto jedinstveno i moju podršku će uvek imati, čak iako to ne zna ili me ne poznaje - istakla je rumunska teniserka za "Novosti"

 

 

Novak Đoković trenutno nije "broj jedan" na ATP listi, ali Rumunka to ne prihvata:

- Prvo, on nije otišao sa vrha. Još uvek je na vrhu, to ne smemo da zaboravimo. Sve ono što mu se dešavalo u proteklih nekoliko meseci pokazuje koliko je jak. Posebno dešavanja u Australiji i gubitak bodova sa Vimbldona. Nije bitno da li je na ATP listi broj jedan, jer on jeste svetski broj jedan za sve nas koji ga podržavamo. Ja verujem da će se sto posto vratiti na vrh, u to ne sumnjam, samo treba da bude dovoljno jak da prevaziđe mržnju pojedinih ljudi, uverena sam da će u tome uspeti i da će osvojiti još mnogo grend slem trofeja, ispisaće još mnogo stranica istorije, takav je Nole, u to nema sumnje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na kraju je Andrea istakla i šta bi za nju bilo ostvarenje sna:

- Definitivno bih uživala da igram protiv Novaka, to bi bilo ostvarenje sna. Posebno ako bismo igrali u Srbiji - zaključila je Andrea.

Mlada, dvadesetdvogodišnja Andrea Prisakariu trenutno je 314. igračica na svetskoj WTA listi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading