SPASILI JE U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Žena pokušala da skoči sa Pančevačkog mosta, čovek je grčevito držao! Spasio je policajac PS Čukarica!

Autor:

Hronika

19.06.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena starosti oko 40 godina pokušala je sinoć da skoči s Pančevačkog mosta u Dunav, srećom u tome je sprečio policajac Policijske stanice Čukarica i policajci iz PS Palilula.

SPASILI JE U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Žena pokušala da skoči sa Pančevačkog mosta, čovek je grčevito držao! Spasio je policajac PS Čukarica!

Foto: ST/D.KADIĆ

Kako Informer saznaje od prolaznika čitava drama se dogodila oko ponoći na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu. 

- Videla sam automobil na mostu, otvorena vrata i čoveka koji se grčevito bori da spasi ženu koja je prešla ogradu na mostu. Nesrećna žena koja ima oko 40 godina vikala je na njega da je pusti da skoči. Međutim, čovek koji je držao bio je rešan da je ne pusti ni po koju cenu. Objašnjavo joj je da joj to neće dozvoliti - priča jedna od očevidaca nemile scene. 

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

Ilustracija

Kako je objasnila drama je trajala oko pet minuta. 

- Žena je bila s drug strane ograde. Ne znam kako je ovom čoveku uspelo da je uhvati, verujem u poslednjem trenutku, njoj su patike pale u Dunav. Koliko se otimala pomislila sam da će oboje pasti. Žena je sve vreme vikala histerično. "Pusti me!" - priča žena koja nije želela da joj objavljujemo ime. 

Prema njenim rečima mostom su prolazila vozila ali skoro da niko nije stao da pomogne. 

- Nisam bila od koristi čoveku koji je grčevito držao ženu jer nije mogao sam da je prebaci i vrati je s ove strane ograde, ali me je neprijatno iznenadilo to da niko od muškarac nije stao... Srećom patrola policije je ubrzo stigla oni su mu pomogli da je prebace i spuste na sigurno - kaže naša sagovornica. 

Kako nam je objasnila kasnije je saznala da je čovek koji je spasio ženu policajac. 

- Kada se sve smirilo čula sam dok su policajci pričali sa tim čovekom da je policajac sa Čukarice T.D. i da je išao po sina kada je video ženu koja je prešla ogradu i koju je zapravo on spasio! Ovim putem želim da pohvalim tog policajca, koji je nadljudskom snagom i upornošću spasio jedan život. Nadam se da će to žena koja je spasena znati da ceni i da shvati kao razlog da nikada više ne pokuša ovako nešto. Život je jedan i isuviše je kratak. Iz svakog problema postoji izlaz ako stanemo i razmislimo, ne znam šta je njoj bio razlog, pominjala je muža... ali i da je on u pitanju, niko nije vredan našeg života! - rekla je sagovornica Informera koja je prosledila i fotografije koje je snimila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading