Ovo će zapamtiti dok god je živ: Nekadašnji fudbaler Intera i Parme uhvaćen u preljubi sa zauzetom devojkom - sačekale su ga brutalne batine! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladom fudbaleru nakon doživljenog svakako neće na pamet padati da uskoro učini nešto slično.

Ovo će zapamtiti dok god je živ: Nekadašnji fudbaler Intera i Parme uhvaćen u preljubi sa zauzetom devojkom - sačekale su ga brutalne batine! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Mladi, dvadesettrogodišnji fudbaler iz Obale Slonovače koji nastupa za francuski nacionalni tim, Jan Karamo uhvaćen je u preljubi sa zauzetom devojkom, a zatim mu je njen dečko priredio batine od kojih se neće skoro oporaviti.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vidno iznervirani nepoznati muškarac i mladi fudbaler koji uplakan moli za oproštaj. Kako se saznaje fudbaler je zadobio teške telesne povrede, polomljena mu je jagodična kost, frakture sinusa, a preživeo je i nekoliko snažnih udaraca u predelu očiju i vilice.

 

 

Nakon svega doživljenog Jan Karamo je izjavio:

- Imao je nož u jednoj ruci, a mene je udarao drugom, bilo je kao u talasima. Imam porodicu i ponos, a ovo nikada neću zaboraviti.

Inače, Karamo je svoju fudbalsku karijeru započeo u ekipi Kaena. od 2017. do 2020. godine nosio je dres milanskog Intera, a zatim je nastupao za Bordo i Parmu, da bi prethodnu sezonu proveo u turskom Fatihu kao pozajmljeni igrač.

Iako rođen u Obali Slonovače, Jan Karamo nastupa za nacionalni tim Francuske u kojem je do sada prošao sve nacionalne selekcije izuzev seniorskog sastava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading