Selektor će biti na slatkim mukama: Dejan Joveljić nastavio da teroriše golmane u SAD, zatresao mrežu pa visoko podigao srpsku trobojku! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nastavlja fantastičnu seriju.

Selektor će biti na slatkim mukama: Dejan Joveljić nastavio da teroriše golmane u SAD, zatresao mrežu pa visoko podigao srpsku trobojku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Joveljić (desno)

U okviru američke MLS lige, Dejan Joveljić je stigao do svog četvrtog pogotka na poslednja tri odigrana susreta.

Njegova ekipa LA Galaksi je remizirala protiv Portland Timbersa rezultatom 1:1, a dvadesetdvogodišnji fudbaler bio je jedini strelac za svoju ekipu. Joveljić je meč započeo sa klupe, ali je u igru ušao već u 32. minutu susreta zamenivši Viktora Vaskeza. Šest minuta kasnije Portland je poveo pogotkom kolumbijskog internacionalca Džimi Čara, ali je u samom finišu meča, u 88. minutu meča Dejan Joveljić nakon centaršuta Arauha, glavom zatresao mrežu i spasao svoju ekipu poraza.

Nakon postizanja pogotka, Dejan Joveljić je otrčao ka tribini gde su se nalazii navijači ekipe iz Loa Anđelesa, skinuo je dres, a jedan od navijača mu je dodao srpsku trobojku koju je Joveljić sa ponosom visoko podigao.

 

 

Ekipa LA Galaksija nakon 15 odigranih mečeva MLS lige tranutno zauzima petu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa 24 osvojena boda.

Dejan Joveljić je trenutno drugi strelac ekipe. Trenutno bolji od njega je jedino nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Real Madrida, Bajera iz Leverkuzena, Vest Hema i Sevilje, Meksikanac Ćićarito koji je u dosadašnjem delu sezone šest puta tresao mrežu protivničkih golmana.

Sjanim partijama Dejan Joveljić svakako sve više skreće pažnju na sebe i jasno je da će se selektor Dragan Stojković naći pred slatkim mukama u izboru napadača koje će povesti na Svetsko prvenstvo koje se krajem godine održava u Kataru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading