Para vrti, gde burgija neće: Na videlo isplivali detalji ugovora Milana Gajića i moskovskog CSKA - Zvezda je bila nemoćna!

Autor:

Sport

19.06.2022

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u fudbalu priprema se za narednu 2022/23 sezonu, ali će u predstojeća iskušenja morati da krene bez igrača koji je u finišu sezone bio nezamenljiv šraf u ekipi trenera Dejana Stankovića.

Para vrti, gde burgija neće: Na videlo isplivali detalji ugovora Milana Gajića i moskovskog CSKA - Zvezda je bila nemoćna!

Foto: Starsport

Milan Gajić

Milan Gajić je napustio redove aktuelnog fudbalskog šampiona Srbije. I pored činjenice da su pregovori dve strane dugo trejali, dvadesetšestogodišnji fudbaler se odlučio da se ovog leta iz rpske prestonice preseli u Moskvu.

Na iznenađenje mnogih, povremeni srpski reprezentativac je poneo dres slavnog moskovskog CSKA, a sada su na videlo izašli i razlozi zbog kojih se Gajić odlučio za ovakav potez.

Naime, pregovori između Crvene zvezde i desnog beka dugo su trajali. Rukovodstvo kluba sa najvećeg srpskog stadiona nudilo je 450.000 evra po sezoni, ali u "Armejci" bili izdašniji. Za tri godine koliko je planirano da Milan Gajić bude stanovnik ruske prestonice, planirano je da srpski fudbaler inkasira čak 3.200.000 evra. Samo za potpis ugovora on je dobio 800.000 evropskih novčanica, dok će njegova plata iz godine u godinu rasti. Tokom prve sezone zaradiće 700.000 evra, a u naredne dve godine plata će za po 100.000 biti veća u odnosu na prethodnu.

 

 

Ovakvu finansijsku ponudu, Crvena zvezda nije mogla da isprati, pa je epilog potpuno jasan.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler koji je rođen 28. januara 1996. godine "igrački je prohodao" u ekippi pančevačkog Dinama, a sa samo 13 godina seli se na staru Karaburmu i postaje deo OFK Beograda. Prvo internacionalno iskustvo imao je u francuskom Bordou za koji je nastupao od 2015. do 2019. godine kada se vratio u Beograd i zaigrao u dresu Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading