Došlo je vreme za rastanak? Na adresu El Fardu Bena stigla ponuda iz Saudijske Arabije - rukovodstvo crveno-belih je na potezu!

Autor:

Sport

18.06.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li zvanični srpski šampion nakon Milana Gajića ostati bez još jednog standardnog fudbalera.

Došlo je vreme za rastanak? Na adresu El Fardu Bena stigla ponuda iz Saudijske Arabije - rukovodstvo crveno-belih je na potezu!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben

Januara 2018. godine stigao je na beogradsku "Marakanu" iz grčkog Olimpijakosa na nagovor tadašnjeg trenera Vladana Milojevića. Tokom tri i po godine na našem najvećem stadionu postao je najbolji stranac u istoriji kluba i u svakom prelaznom roku pojavljivale su se informacije o ointeresovanju evropskih i svetskih klubova za njega.

Ovog leta crveno-beli formiraju tim za novi napada na grupnu fazu i tim povodom klub je već angažovao dvojicu pojačanja, ali čini se da će sportski sektor morati da odluči da li će ovog leta da se odrekne usluga iskusnog reprezentativca Komora.

Republika

Foto: Starsport

El Fardu Ben

 

Naime, El Fardu Ben dobio ponudu ekipe Al-Fetih iz Saudijske Arabije. Arabijci su spremni da plate klubu iz Ljutice Bogdana traženo obeštećenje s obzirom da Ben ima važeći ugovor sa crveno-belima do leta 2023. godine.

El Fardu Ben nakon reprezentativnih obaveza nije trenutno prisutan na prvoj fazi priprema kluba na Zlatiboru i očekuje se da će se klupskim drugovima pridružiti tokom druge faze koju će ekipa trenera Dejana Stankovića odraditi u Sloveniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Misa

18.06.2022 17:02

Najbolji stranac u istoriji Zvezde ... i dobar covek !!!