Španci svrstali Luku Jovića među fudbalske velikane - ovakav izbor mu se ipak neće svideti!

Autor:

Sport

19.06.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac konstantno se nalazi u medijima na Pirinejskom poluostrvu.

Španci svrstali Luku Jovića među fudbalske velikane - ovakav izbor mu se ipak neće svideti!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Nedaljema i mesecima u nazad traje saga oko Luke Jovića i njegovog (ne)odlaska sa stadiona "Santijago Bernabeu". Međutim, do sada niti jedan konkretan potez u tom pravcu nije povučen, a jedino što je jasno, jeste činjenica da srpski reprezentativac u kraljevskom klubu neće imati prilike da pokaže nesporni kvalitet koji poseduje.

Ovoga puta Luka Jović se našao "na meti" specijalizovanog portala "Goal" koji je dvadesetčetvorogodišnjeg Srbina svrstao u grupu velikih evropskih i svetskih fudbalera, ali je to ipak lista igrača koji se u madridskom Realu smatraju najvećim klupskim promašajima.

Nakon sjajne sezone 2018/19 tokom koje je Jović dominirao u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, kako u Bundesligi, tako i na međunarodnoj sceni, Real Madrid se odlučio na dovođenje Srbina za koga su smatrali da će postati napadačka zvezda evropskog fudbala. Do toga nije došlo, pa se tri godine kasnije Luka Jović našao u društvu Edena Azara, Džonatana Vudgejta, Havijera Saviole, Valtera Samjuela, Kake, Antonia Kasana, Nikolasa Anjelke,..., i drugih fudbalera koji su u Madrid stigli sa oreolom budućih zvezda, ali su potpuno podbacili.

Republika

Foto: Tanjug

Eden Azar, još jedan od igrača kojeg Madriđani smatraju promašajem

 

Treba napomenuti da se u društvu Luke Jovića našao još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. U pitanju je Robert Prosinečki koji je na "Santijago Bernabeu" stigao kao evropski šampion iz Barija, ali se za tri godine u Madridu nije snašao pa je svoju špansku odiseju nastavio u redovima Ovijeda, a kasnije su usledile epizode u Barseloni i Sevilji pre nego što e 1997. godine vratio u Zagreb.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading