Prosinečki: Zvezda je danas stabilan klub!

Autor:

Sport

18.06.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda FK Crvena zvezda Robert Prosinečki izjavio je da se klub sa Marakane znatno stabilizovao u odnosu na period kada je on bio trener u Ljutice Bogdana.

Prosinečki: Zvezda je danas stabilan klub!

Foto: Starsport

Prosinečki je crveno-bele predvodio od kraja 2010. do leta 2012. godine i smatra da su taj i aktuelni ambijent na "Marakani" različiti kao nebo i zemlja.

- Raduje me, stabilizovao se klub, evidentno. Finansijski, igrački izgleda mnogo bolje. Dolasci Dragovića, Kataija, u neko vreme bili su nezamislivi. Prošloj sezoni, pogotovo evropskom putešestviju nema mane. Utakmica u Glazgovu završena je totalno nerealnim rezultatom. Posle 0:3, beogradski revanš spao je na nemoguću misiju, iako je u Škotskoj konačan rezultat mogao da bude drugacxiji. Razmišlja se opet o Ligi šampiona i naredna sezona može da zaokruži odličan ambijent na Marakani - izjavio je Robert Prosinečki u intervjuu za "Sportklub".

 

Republika

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

 

Aktuelni trener Olimpije iz Ljubljane nije želeo mnogo da se osvrće na period dok je radio u Crvenoj zvezdi.

- Ne bih o mojim godinama. A, bilo ih je skoro dve, sasvim drugačije nego sada. Najbitnije da Zvezda ponovo pravi uspehe, nerealno je pričati o vrhu Evrope. Sad su Liga šampiona i utakmice sa najvećima razlog za hvalu - zaključio je slavni as hrvatskog i jugoslovenskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading