Partnerka UBIJENOG Envera priznala da je TRUDNA: Sama živim, drugo dete na putu!

Autor:

Zabava

18.06.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Envera Mikija Kolašinca se oglasila.

Partnerka UBIJENOG Envera priznala da je TRUDNA: Sama živim, drugo dete na putu!

Foto: Printscreen Youtube Grand Production

Enver Miki Kolašinac

Pevač iz Novog Pazara, Enver Miki Kolašinac, ubijen je prošle nedelje u Holandiji.

Mediji su preneli da je u pitanju sačekuša, a njegova partnerka je dala svoj komentar, te potvrdila nedavne komentare, rekavši da je trudna.

Foto: youtube.com/printscreen

Enver Miki Kolašinac

 

- Sve što imam da kažem o mužu i našoj ljubavi piše na mom Facebook profilu. Pored svega što se desilo moram da mislim na sebe i kako dalje. Već jedno dete iz prvog braka odgajam sama. A po svaku cenu nisam htela nikad iz svoje zemlje. Sad, evo i drugo dete na putu. Sama živim, a dvoje dece bez očeva. Posao nije stalni, a živim kao podstanar, kirija skupa - rekla je Harisa Lotinac za Avaz i dodala:

- Moram da vodim veliku borbu sad sa decom i sa samom sobom. Nije lako. Bili smo srećni. Želela sam da se vrati svojoj rodnoj zemlji Srbiji i radili smo na tome. Ne znam zašto se sve desilo.

Harisa je rekla je i da će dženaza njenom ubijenom suprugu biti sutra sa ikindije namaza, prenosi Indeksonline.rs.

S.J., rođak ubijenog pevača, nedavno je dao izjavu za Republiku. 

Koji nitkov je mogao da ubije čoveka s leđa? Tačno je da se radi o sačekuši jer je vrebao ispred zgrade, prethodno ispitujući teren. Znao je da u to vreme Miki može da izađe iz stana. Znamo da se sačekuše prave za mafijaše, a nama nije poznato da je Enver bio problematičan i zato nam ništa ne ukazuje na motiv likvidacije - rekao nam je S. J., rođak ubijenog Kolašinca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading