Denver ne staje: Nagetsi rade punom parom kako bi Jokić dobio odgovarajuće saigrače za pohod na prsten!

Autor:

Sport

19.06.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene iz korena u Koloradu.

Denver ne staje: Nagetsi rade punom parom kako bi Jokić dobio odgovarajuće saigrače za pohod na prsten!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Monte Moris

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić već sedam sezona nastupa za Denver Nagetse, ali bez previše timskog uspeha, pošto je samo jednom u plej-ofu uspeo da dogura do finala konferencije. Bilo je to u korona sezoni, kada je tim iz Kolorada eliminisan od kasnijih šampiona Los Anđeles Lejkersa.

Međutim, čini se da su u Nagetsima konačno shvatili kakav dragulj imaju i da bi bila velika šteta ako sa Džokerom ne bi napali šampionski prsten.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Prema tome, uprava i sportski sektor Denvera su ovog leta zasukli rukave i pokušaće Jokića da okruže najboljom mogućom ekipom kako bi naredne sezone igrali važnu ulogu u doigravanju.

Nagetsi su pre nekoliko dana trejdovali Džamajkla Grina za pikove i na taj način su oslobodili skoro devet miliona dolara u budžetu, a uskoro će učiniti isto sa Monteom Morisom, piše dobro obavešteni američki košarkaški novinar Majk Singer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Monte Moris i Nikola Jokić

On navodi da je Moris interesantan mnogim franšizama, ali ih nije imenovao, pa nije poznato gde će plejmejker završiti ovog leta. Ipak, ono što je bitno za Nagetse, Moris ima godišnju platu od tačno devet miliona dolara, pa bi i njegovim odlaskom ukupno oslobodili skoro 18.000.000 (zajedno sa Grinovom platom) za neko zvučnije pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading