KAPITEN SRBIJE NAJAVLJUJE POVRATAK NA STARE STAZE! Jakšić: Ovo je tek POČETAK!

Autor:

Sport

10.01.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije se sjajnom igrom protiv Francuske plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

KAPITEN SRBIJE NAJAVLJUJE POVRATAK NA STARE STAZE! Jakšić: Ovo je tek POČETAK!

Foto: www.profimedia.rs

Ubedljivim trijumfom srpski vaterpolisti su se revanširali "trikolorima" (14:10) za poraz na prošlom EP u Splitu, kada su zaustavljeni u osmini finala.

"Delfini" će za prolazak u polufinale igrati protiv aktuelnih svetskih šampiona Mađara, a značajan doprinos trijumfu u duelu sa "trikolorima" dao je i kapiten Nikola Jakšić

- Borili smo se od početka do kraja, imali smo pad u drugoj četvrtini, ali mislim da smo zasluženo pobedili i da smo pokazali da smo bolja ekipa. Još ništa nismo uradili, pripremamo se za Mađare i četvrtfinale. Sve se zna, to je najteža utakmica na svakom prvenstvu. Ako budemo igrali kao danas drugi deo utakmice, verujem da ćemo uspeti da trijumfujemo - rekao je Jakšić.

Foto: www.profimedia.rs

 

Srbija je tokom prvog poluvremena imala dva gola prednosti, ali je Francuska preokrenula preko raspoloženog Vernua. Kapiten "delfina", ipak, nijednom nije sumjnao u kvalitete njegovih saigrača.

- Iskreno, od početka do kraja sam osećao da imamo punu kontrolu nad utakmicom, bez obzira kako se rezultat kretao. Verovali smo u sebe. Ovo sada što nam predstoji je najbitniji deo turnira.

Na putu izabranika selektora Uroša Stevanovića ka polufinalu stoji prvak sveta Mađarska. 

- Verujem da ovom utakmicom jesmo skinuli veliki teret u da je sada svima lakše, jer smo pokazali da smo bolji. Ono što se desilo u Splitu bila je čista nesreća i nadamo se da se više nikada neće ponoviti. Tek smo krenuli - istakao je Nikola Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading