DRAMA NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Automobili lete niz put zbog opasne poledice! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

10.01.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasnost od poledice na ulicama Beograda

DRAMA NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Automobili lete niz put zbog opasne poledice! (VIDEO/FOTO)

Foto: printscreen/Instagram Moj Beograd

Današnji dan je doneo niz nezgoda na beogradskim ulicama zbog poledice, a vozači su se našli u opasnim situacijama. U nekoliko beogradskih naselja, automobili su klizili niz ulicu, a neki su čak i sleteli sa puta. Jedna zabrinuta korisnica društvenih mreža, na instagram nalogu moj_beo_grad_, podelila je slike i snimke udesa i proklizavanja zbog leda na putu u ulici Emila Zole, Cerak, ističući da se problem ne rešava uprkos izlascima policije zbog udesa.

 

 


**Drama u Grockoj: Automobil sleteo sa puta**

U naselju Grocka, drama je zavladala kada je automobil sleteo sa puta. Reakcije na ovaj događaj bile su pomešane, a jedan od komentara istakao je važnost opreza i brigu o bezbednosti na putu. Situacija je, bez sumnje, podsetila sve vozače na važnost pažljive vožnje u ovakvim vremenskim uslovima.

 

 

 

 


**Autobus završio pored puta u Ritopeku**

U Ritopeku, autobus je završio pored puta, dodatno naglašavajući ozbiljnost situacije sa poledicom na ulicama Beograda. Ovi događaji jasno ukazuju na hitnost rešavanja problema sa poledicom i na važnost preventivnih mera za bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

 

 

 

 


Sve ove nezgode naglašavaju potrebu za dodatnim merama opreza prilikom vožnje u zimskim uslovima, kao i hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se očuvala bezbednost svih građana. Vozačima se savetuje da obrate pažnju na vremenske uslove i da prilagode vožnju kako bi smanjili rizik od nezgoda izazvanih poledicom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading