VATERPOLISTI NA LITURGIJI U ZAGREBU!

Autor:

Sport

07.01.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije na Badnje veče prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu.

VATERPOLISTI NA LITURGIJI U ZAGREBU!

Foto: facebook waterpolo srbija

Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, prisustvovali su službi u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu, gde je u prepunom hramu, administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosajreski i južno-centralno američki Kirilo, poželeo vernicima srećan Badnji dan i Božić.

Pojava vaterpolista je pozdravljena od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda, koji su poželeli uspeh srpskoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu. prenosi VSS.

Po završetku Službe vaterpolo selekcija je bila gost na prijemu u prostorijama crkve, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj, a vaterpolistima je puno uspeha poželela i Jelena Milić, ambasador Srbije u Hrvatskoj.

Republika

Foto: facebook waterpolo srbija

Vaterpolisti Srbije

 

Reprezentacija Srbije u glavnom gradu Hrvatske igra Evropsko prvenstvo, a na Božić je čeka meču drugog kola grupe C protiv Nemačke.

Izabranika Uroša Stevanovića su u prvom meču prikazali silu, demoliran je Izrael rezultatom 22:1.

Evropsko prvenstvo je izuzetno bitno za naše momke, jer će finalisti obezbediti direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Nema sumnje da će "delfini" uraditi sve što je u njihovoj moći da to i ostvare i tako još jednom potvrde da su jedna od najuspešnijih reprezentacija koje Srbija ima u svim sportovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading