VELIKE REČI PREDSEDNIKA VUČIĆA KOJE ĆE OBRADOVATI NAVIJAČE VEČITIH: Srbija će imati DVA PREDSTAVNIKA u završnici Evrolige!

Autor: M. M.

Sport

07.01.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef države o planovima i željama.

VELIKE REČI PREDSEDNIKA VUČIĆA KOJE ĆE OBRADOVATI NAVIJAČE VEČITIH: Srbija će imati DVA PREDSTAVNIKA u završnici Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana nedavno su priredili spektakl svetkih razmera u okviru Evrolige, a to prepoznaje država na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Naime, Vučić je za nastupajući period najavio bombastične vesti, želje i planove kada je reč o večitim košarkaškim rivalima. 

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Vučić

 

- Srbija će 2026. godine imati dva predstavnika na fajnal-foru ili najmanje jedan naš klub će igrati završnicu Evrolige. Nadamo se da će završni turnir biti u Beogradu - rekao je Vučić i najavio kandidaturu naše prestonice za prestižni događaj.

U emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink potvrdio je da će država izdvojiti bogate premije za sportiste koji osvoje zlato u Parizu.

- Imaćemo posebnu sednicu na kojoj ćemo da se bavimo Olimpijadom u Parizu. Daćemo dodatne pare i dodatne podsticaje, gde će zlatna medalja biti 200.000 evra - izjavio je Vučić.

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan, inače, vode veliku bitku za plasman među osam najboljih u tekućoj sezoni elitnog takmičenja. Crveno-beli nakon trijumfa nedavno u večitom derbiju imaju bilans od osam pobeda i 11 poraza, dok su crno-beli trenutno na 10-9.

Već od utorka ih očekuju novi izazovi u duplom kolu Evrolige. "Parni valjak" će 9. januara gostovati Fenerbahčeu u Istanbulu od 18.30, a tim sa Kališa će dva sata kasnije igrati protiv Asvela u Vilerbanu. U pitanju su utakmice 20. kola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading