VUČIĆ OČEKUJE DVOCIFREN BROJ MEDALJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Veruje da Srbija PROLAZI grupu na EURU!

Autor:

Sport

02.01.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoka očekivanja predsednika Srbije.

VUČIĆ OČEKUJE DVOCIFREN BROJ MEDALJA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Veruje da Srbija PROLAZI grupu na EURU!

Foto: TV Prva/Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da očekuje dvocifren broj medalja na Olimpijskim igrama u Parizu, kao i da se nada da će Srbija iz atletike osvojiti tri medalje.

Na gostovanju na "TV prva" poručio je da misli da Srbija može dalje iz grupe na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Verujem u reprezentaciju Srbije. Verujem da smo dobili grupu u kojoj možemo da idemo dalje. Verujem da smo od dve reprezentacije bolji. Englezi i Francuzi su favoriti - rekao je on i dodao da ipak ne treba otpisati i Nemce.

Dodao je da će se nastaviti i dalje sa ulaganjem u sport i da su data velika sredstva Atletskom savezu, ali da je potrebno još, kao i da očekuje dobre rezultate od njih.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bs

Aleksandar Vučić

Mi se nadamo da po prvi put možemo tri medalje da uzmemo na Olimpijadi u Parizu, to bi bilo 'ludilo' za Srbiju iz atletike. I verujemo da ćemo da imamo Nikolu Jokića u Parizu, da to bude najbolja utakmica svih vremena. Najbolja, najtvrđa i najzanimljivija, prava utakmica, mi i NBA, američki tim, ako nešto budem želeo da gledam ikada, to će biti ta utakmica - rekao je on.

Istakao je da mu je prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa od Nemačke teško pao, ali i da se radovao mnogim sportskim uspesima. On je na "TV Prva" ponovio da neće biti predsednički kandidat 2027. godine, a na pitanje da li bi nekad vodio Crvenu zvezdu ili Partizan, nakon što mu istekne mandat i nakon što završi visoku trenersku školu, odgovorio da bi teoretski mogao, ali je, kako je primetio, toliko "slab" da su dovoljno pametni i jedni i drugi da ga nikada ne bi iznajmili ili uzeli za neke mlađe kategorije.

Verujem da ću ove godine da završim fakultet. Tako da ću da imam dva fakulteta. I nadam se da će da me prime, tamo iza 2027. godine, da vodim neku decu u 'Mladosti', 'Ušću', 'Vojvode Stepe', 'Torlaku'... -  rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (36)

Loading
Hana

02.01.2024 13:12

Vučić je veoma racionalan i promišljen i ja mu verujem.

Hana

02.01.2024 13:12

Vučić je veoma racionalan i promišljen i ja mu verujem.

Roki

02.01.2024 13:13

Kao zemlja uvek idemo na najvisa odlicja i uvek imamo najvece ciljeve na takmicenjima.

Roki

02.01.2024 13:13

Kao zemlja uvek idemo na najvisa odlicja i uvek imamo najvece ciljeve na takmicenjima.