SRBIJU OČEKUJE "VATRENA" PODRŠKA U NEMAČKOJ: Kako do karata za EURO?

Autor:

Sport

04.12.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za veliko takmičenje

SRBIJU OČEKUJE "VATRENA" PODRŠKA U NEMAČKOJ: Kako do karata za EURO?

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije saznala je rivale u Grupi C na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, te će 16. juna otvoriti takmičenje utakmicom sa Engleskom na Šalkeovoj "Feltins Areni". Naredni meč naša nacionalna selekcija odigraće protiv Slovenije četiri dana kasnije na velelepnoj "Alijanc" areni, dok će na istom stadionu i zatvoriti učešće u grupnoj fazi 25. juna protiv Danske.

Nakon žreba u subotu sada je sve spremno za spektakl koji nas očekuje narednog leta, a jasno je da se očekuje velika podrška Srbiji na svim mečevima, s obzirom na količinu našeg dijaspore koji živi i radi u Nemačkoj. Definitivno je da se radi o mnogo većem broju ljudi nego što je to bio slučaj u Kataru, što je i logično.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srbija u Kataru

 

Ali, kako do karata?

Prodaja karata za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počinje danas, a navijači će ulaznice moći da nabave preko sajta UEFA. Distribucija karata vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, a registracija i apliciranje za ulaznice će biti moguće sve do 12. decembra ove godine u 14 časova. U januaru 2024. UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, a ulaznice će na aplikaciji biti distribuirane u maju/junu. QR kod će se pojaviti na ulaznicama oko tri sata pre početka meča. Cene za iste variraju od 30 do 200 evra.

Može li "vatrena" podrška sa tribina da pogura izabranike Dragana Stojkovića do uspeha u Nemačkoj saznaćemo sledeće godine u junu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading