97 DANA NIJE PRALA KOSU: Kada je ispao mrtav INSEKT, ni to je nije zaustavilo, a objašnjenje za OVU odluku će vas šokirati (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima nije oprala kosu.

97 DANA NIJE PRALA KOSU: Kada je ispao mrtav INSEKT, ni to je nije zaustavilo, a objašnjenje za OVU odluku će vas šokirati (FOTO/VIDEO)

Foto: TIKTOK/kilahreigan

Kilah Regan je na društvenim mrežama otkrila da nije oprala kosu više od 97 dana - ali mnogi su rekli da bi bilo krajnje vreme. U klipu, Kilah je otkrila da je testirala različite frizure koje su joj omogućile da ne pere kosu tako često.

Mnoge žene su prihvatili ovaj trend da ne peru kosu - tvrdeći da su prirodna ulja koja proizvodi dovoljna da je održe čistom. Međutim, frizeri su utvrdili da to nije tačno, a neki navode da može izazvati čitav niz problema kao što su svrab i osetljivo teme."Heltlajn" upozorava da ovaj korak može sprečiti da vaša kosa raste brzo.

Foto: TIKTOK/kilahreigan

Devojka 97 dana nije prala kosu

Ona javno deli svaki dan kada ne opere kosu i pokazuje promene na istoj. Nakon pažljivog posmatranja, jasno možete videti kako se nakupila suva kože blizu korena dlake.

Dok se češljala bila je užasnata kada je videla bubu koja se nastanila na njenom temenu.

- Ovo mi je ispalo iz kose, šta je ovo? - upitala je ona u videu koji je objavila.

Snimila je bubu izbliza i bilo je jasno da je to mali moljac koji je uginuo i šokirao mnoge gledaoce. Klip objavljen na njenom TikTok nalogu ubrzo je postao viralan sa više od15 miliona pregleda i više od 600 hiljada lajkova.

Objava je bila preplavljena hiljadama komentara zaprepašćenih ljudi.

- To je bio moljac.. - jedna osoba je napisala.

- Bukvalno ću platiti da vidim ovu devojku kako pere kosu - drugi je prokomentarisao.

- Ovo me tera da operem kosu... O, svrbi me glava gledajući ovo - pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading