U KOSI JE STALNO IMALA PERUT, A ONDA JE OPRALA OVOM SUPER JEDNOSTAVNOM SMESOM: Kada to isprobate bićete ODUŠEVLJENE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji više razloga koji dovode do pojave peruti.

U KOSI JE STALNO IMALA PERUT, A ONDA JE OPRALA OVOM SUPER JEDNOSTAVNOM SMESOM: Kada to isprobate bićete ODUŠEVLJENE (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/civan.ibrahim99

Perut je često rezultat prekomernog ljuštenja kože na temenu. Postoje različiti faktori koji mogu doprineti pojavi peruti. Neki od njih uključuju suvu kožu vlasišta, prekomerno lučenje ulja, gljivične infekcije, stres, neodgovarajuću ishranu i upotrebu agresivnih hemijskih proizvoda za kosu.

TikTokerka otkriva tajnu prirodne smese za uklanjanje peruti

Jedna stranica nedavno je podelila svoje oduševljenje prirodnom smesom za uklanjanje peruti. Ona tvrdi da su potrebna samo tri sastojka, koje verovatno već imate u kuhinji. Ova jednostavna i prirodna metoda privukla je pažnju mnogih korisnika društvenih mreža. Zapravo, jedan frizerski salon pokazao je kako uklanja perut kod klijentkinje.

Foto: shutterstock

Jajima i limunom se rešiti peruti


Prirodna smesa koja se preporučuje za uklanjanje peruti sastoji se od tri jednostavna sastojka. Ova smesa je namenjena za tretiranje perutanja kože glave i može se napraviti kod kuće. Uzmite jednan limun i istrljajte teme kako treba, tim polovinama. Potom, uzmite dva jaja, razbijte ih i onda ponovo utrljajte. Kao poslednji korak, uzmite gazirani sok i sipajte preko te smese.

Kada sve isperete, kosa će biti čista i bez trunke peruti.

"Hvala na ovom triku", "Zanimljiva kombinacija sastojaka", "Nisam sigurna da bih ovo probala", "Užasno izgleda", pisali su ispod videa.

Ovaj video pobrao je simpatije mnogobrojnih korisnica na društvenim mrežama, a neke su obećale da će obavezno isprobati ovaj trik kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading