DEVOJKA OTKRILA BIZARNU STVAR POSLE KOJE SU JOJ INTIMNI ODNOSI PROCVETALI: "Ovo može da uradi svako, uživanje je zagarantovano!" (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali potez koji donosi velike promene.

DEVOJKA OTKRILA BIZARNU STVAR POSLE KOJE SU JOJ INTIMNI ODNOSI PROCVETALI: "Ovo može da uradi svako, uživanje je zagarantovano!" (VIDEO)

Foto: shutterstock

Pojedini pripadnici Zodijaka briljiraju u svim segmentima intimnih odnosa

Fitnes instruktorka i influenserka Step Klari Smit otkrila je kako joj je jedna mala promena učinila intimne odnose boljim.

Ona je nedavno odlučila da promeni frizuru, jer joj je dosadila duga kosa, pa je zakazala šišanje. Otkako je promenila frizuru, primetila je neke neočekivane prednosti, a jedna od njih je i daleko bolji intimni život nego što je to bio slučaj ranije.

Step je u podkastu podelila listu razloga zbog kojih je bolje imati kraću kosu. Navela je, između ostalog, da je kraća kosa mnogo lakša za održavanje, da ne postoji rizik da pokvari frizuru kad stavi kapuljaču, a onda je otkrila i deo iz intimnog života koji pre šišanja nije primećivala.

Na pitanje autorke podkasta da li duga kosa nekad može da pokvari trenutak za vreme intimnih odnosa sa partnerom, Step je odgovorila potvrdno.

- Pre neki dan sam imala ubedljivo najvatrenije vođenje ljubavi sa svojim suprugom. Verovatno je to zbog činjenice da se osećam svežije i drugačije zbog nove frizure – otkrila je influenserka.

Step je, inače, veoma otvorena na društvenim mrežama. Ona bez ustezanja deli fotografije na kojima je oskudno odevena, ne obazirući se ako neki deo njenog tela nije savršen. Filtere koristi minimalno ili ih ne koristi uopšte, jer smatra da bi prirodnost trebalo ceniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading