RAZVODI SE, A VEĆ "NAPADA" KOŠARKAŠA?! Španovićka u AKCIJI na REPREZENTATIVCA Srbije!

Autor:

Sport

21.12.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti oko atletičarke.

RAZVODI SE, A VEĆ "NAPADA" KOŠARKAŠA?! Španovićka u AKCIJI na REPREZENTATIVCA Srbije!

Foto: Instagram/printscreen

Ivana Vuleta

Već nekoliko dana u žiži javnosti nalazi se Ivana Španović zbog raskida sa dugogodišnjim partnerom Markom Vuletom.

Njih dvoje su duži vremenski period bili u braku i važili za jedan od najskladnijih parova na Balkanu, pa je kao "bomba" odjeknula vest da se rastaju. 

Od kada je obelodanjena ta informacija, Ivana poziva na intimu i svoj lični prostor, međutim, i te kako je aktivna na društvenim mrežama.

Ovog puta je zaintrigirala javnost komentarom koji je ostavila na slici srpskog košarkaškog reprezentativca i igrača Atlante Hoksa Bogdana Bogdanovića na društvenoj mreži Instagram.

M hm – napisala je Ivana uz smajli koji nosi naočare. 

Da li je u pitanju samo obična pohvala stajlinga, izgleda, ili nešto više, ostaje nam da saznamo.

Najbolja srpska atletičarka je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime, dok su skorašnje zajedničke fotografije sa Markom Vuletom obrisane sa njihovih profila na Instagramu.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - ispričala je Ivana za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading