ODBOJKAŠI KREĆU PUTEM VICEŠAMPIONKI SVETA! Poznat prvi rival Srbije u Tokiju!

Autor:

Sport

24.09.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije odradili su prvi trening u Tokiju uoči početka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, saopštio je OSS.

ODBOJKAŠI KREĆU PUTEM VICEŠAMPIONKI SVETA! Poznat prvi rival Srbije u Tokiju!

Foto: https://www.profimedia.rs/

U saopštenju se navodi da je reprezentacija Srbije u putu provela skoro 17 časova, a po dolasku i posle kraćeg odmora trenirala je u sali za zagrevanje dvorane Jojogi gde će biti odigrani svi mečevi kvalifikacija u Grupi B.

"Plava četa" će od 30. septembra do osmog oktobra igrati u Grupi B kvalifikacija za OI 2024. sa Japanom, SAD, Slovenijom, Turskom, Tunisom, Egiptom i Finskom, a prvi meč u Tokiju je na programu poslednjeg septembarskog dana protiv Turske od 18 časova. 

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević izjavio je da njegov tim ima dovoljno vremena da se pripremi za meč sa Turskom.

Foto: Starsport

 

- Imali smo priliku da odradimo prvi trening, ali nije bilo lako posle dugog puta i neprospavane noći. Dobra stvar je da ćemo imati priliku da se što pre priviknemo na vremensku razliku od šest sati. Želimo spremni da dočekamo tu subotu i da otvorimo turnir na pravi način. Mislim da imamo dovoljno vremena, ne brinem da ćemo da budemo pravi kada turnir počne. Uspeli smo da posle dugog puta prevaziđemo umor i da odradimo solidan trenuing - rekao je Atanasijević i dodao da vlada odlična atmosfera u ekipi.

Plasman na Olimpijske igre 2024. izboriće po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe.

Preostalih pet reprezentacija učesnika OI biće pozato 24. juna naredne godine, po završetku preliminarne faze Lige nacija 2024. godine.

Podsetimo, Olimpijske igre biće održane od 26. jula do 11. avgusta u prestonici Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading