DRAMA U BUGARSKOJ: Odbojkaši Srbije saznali ime potencijalnog rivala u polufinalu EP!

Autor:

Sport

11.09.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle četiri seta smo saznali prvog polufinalistu.

DRAMA U BUGARSKOJ: Odbojkaši Srbije saznali ime potencijalnog rivala u polufinalu EP!

Foto: cev

Odbojkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je sa 3:1, po setovima 25:17, 31:29, 21:25, 25:23, savladala selekciju Ukrajine.

Videli smo sjajan meč u Varni, ali su Slovenci opravdali ulogu favorita i tako postali prva zemlja koja je obezbedila mesto među četiri najbolje države u Evropi.

Prvi set je rutinski pripao Sloveniji, ali smo u drugom videli pravu dramu i dve vezane set lopte za Ukrajinu. Ipak, nisu uspeli da iskoriste, a posle čak 60 odigranih poena u drugom delu igre, Slovenija je stigla do 2:0.

Nisu se njihovi rivali predali, nastavli su odlično da igraju i smanjili su zaostatak, a zatim su u četvrtom setu propustili veliku šansu da se u potpunosti vrate u meč. Imali su prednost od 22:20, ali su posustali i omogući Sloveniji da napravi seriju, koja im je obezbedila mesto u polufinalu.

Ovaj meč je bitan i za odbojkaše Srbije, koji su sada saznali ime potencijalnog rivala u polufinalu, ukoliko sutra savladalu Poljsku u Bariju, u meču koji počinje u 18 časova. Do kraja dana će biti odigran još jedan meč u Varni, a odigraće ga Francuska i Rumunija, dok će na jugu Italije, posle meča Srbije i Poljske, na teren Italijani i Holanđani.

Završnica prvenstva je na programu u petak i nedelju, a biće odigrana u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading