KOLAKOVIĆ NAJAVIO MEČ PROTIV ČEŠKE NA EP! Selektora raduje NJEGOV povratak u tim!

Autor:

Sport

09.09.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacije Srbije u nedelju od 18 časova igra protiv selekcije Češke u osmini finala Evropskog prvenstva u Bariju.

KOLAKOVIĆ NAJAVIO MEČ PROTIV ČEŠKE NA EP! Selektora raduje NJEGOV povratak u tim!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Selektor "orlova" Igor Kolaković izjavio je, dan pred osminu finala Evropskog prvenstva, da meč sa Češkom zahteva punu koncentraciju i fokus.

- Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju i fokus. Česi su se pokazali kao ozbiljan protivnik u pripremnim mečevima u Beogradu. Naravno da naš pristup mora da bude kao i na prethodnim mečevima. Sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji dan, jer nam je mnogo stalo da se plasiramo u četvrtfinale - rekao je Kolaković.

Reprezentativac Srbije Miran Kujundžić dodaje da ekipa ne sme da protivniku dozvoli izdanje sa prošlog Evropskog prvenstva, kada je Češka eliminisala selekciju Francuske.

Republika

Foto: Starsport

 

- Mislim da smo spremni. Prijala nam je pauza. Bitno je da smo svi zdravi, osim Uroša Kovačevića ali i on se vraća. Dočekujemo utakmicu u dobrom raspoloženju, nakon one pobede protiv Nemačke. U Beogradu smo pobedili Češku dva puta i tada se uverili da su nezgodan protivnik. Imaju dva talentovana korektora koja svaki dan mogu da naprave do 30 poena - istakao je Kujundžić.

Pobednik utakmice Srbija – Češka igraće u četvrtfinalu sa boljim iz duela Poljska – Belgija.

Titulu brani domaćin Italija, koja je u finalu odigranom pre dve godine u poljskim Katovicama savladala selekciju Slovenije rezultatom 3:2.

Podsetimo, srpski odbojkaši su tada zauzeli četvrto mesto, jer su u meču za bronzanu medalju poraženi od domaćina Poljske s maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading