ODBOJKAŠI JURE IZNENAĐENJE: Evo kada Srbija igra protiv Poljske za plasman u polufinale EP!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival će nam biti vicešampion sveta.

ODBOJKAŠI JURE IZNENAĐENJE: Evo kada Srbija igra protiv Poljske za plasman u polufinale EP!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je sa maksimalnih 3:0 (po setovima 25:21, 26:24, 25:21) savladala selekciju Češke.

Odradili su naši momci posao u duelu u kom su bili apsolutni favoriti, izborili su mesto u četvrtini finala, ali sada ih čeka mnogo teži posao, pošto će nam protivnik u ovoj rundi biti Poljska, koja je aktuelni vicešampion sveta u odbojci.

Naši momci su saznali i vreme odigravanja meča, a duel u Bariju će početi u utorak, 12. septembra, od 18 časova.

Foto: CEV

Odbojkaši Srbije

Tog dana će biti odigran još jedan meč na prvenstvu, pošto će se od 21 čas sastati Italija i Holandija. Pre toga, danas će biti odigrana prva dva meča četvrtfinala. Prvi će na teren Slovenija i Ukrajina, a pobednik tog meča će biti potencijalni rival Srbije u polufinalu, dok je večernji termin rezervisan za okršaj Francuske i Rumunije.

Podsetimo, u meču za treće mesto na prošlom Evropskom prvenstvu su se sastale upravo Srbija i Poljska, a Poljaci su sa 3:0 porazili naše odbojkaše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading