"ORLOVI" IGRAJU ZA POLUFINALE EP! Udariće Srbin na Srbina! Evo gde možete da gledate TV prenos meča s Poljacima!

Autor:

Sport

12.09.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije od 18 časova igra četvrtfinalnu utakmicu Prvenstva Evrope protiv šampiona Lige nacija.

"ORLOVI" IGRAJU ZA POLUFINALE EP! Udariće Srbin na Srbina! Evo gde možete da gledate TV prenos meča s Poljacima!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Selektor "orlova" Igor Kolaković ne krije da je pred njegovim izabranicima težak meč, kao i da su Poljaci ogroman izazov za srpske odbojkaše (RTS 1 i TV Arena sport, 18.00).

- Veliki izazov za nas. Poljska je lider na svetskoj rang listi, osvojila je i Ligu nacija ove godine. Po mom mišljenju, oni su najbolji tim na svetu - rekao je Kolaković uoči utakmice s Poljskom.

Biće to sudar dva srpska stručnjaka, a vođa našeg tima odlično poznaje Nikolu Grbića, koji mu je nekad bio kapiten.

- On je moj igrač, mnogo sam naučio od njega. Bio je bolji dizač nego što je sada trener, jer ima još mnogo godina da se usavršava u ovoj profesiji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Grbić s reprezentativcima Poljske

Srbija i Poljska su od početka sezone već odigrale jedan meč, "plava četa" je bila bolja na prvom turniru Lige nacija, ali to ne zavarava našeg selektora.

- Bio je to drugačiji meč, sastavi ekipa su sada dosta drugačiji. Bila je to samo jedna utakmica tokom prvog vikenda takmičenja. Sada je eliminacioni duel na Evropskog prvenstva, veliki je pritisak na obe ekipe - istakao je Igor Kolaković.

Bolji iz duela Srbija - Poljska sastaće se u polufinalu protiv Slovenije, koja je pobedila Ukrajinu rezultatom 3:1 i plasirala se među četiri najbolje na Starom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading