NIŠTA OD POLUFINALA ZA ODBOJKAŠE: Srbija dobro krenula, pa stala - Grbićeva Poljska PREJAKA!

Autor:

Sport

12.09.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrače Poljaci u polufinalu prvenstva Evrope.

NIŠTA OD POLUFINALA ZA ODBOJKAŠE: Srbija dobro krenula, pa stala - Grbićeva Poljska PREJAKA!

Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Poljske, koju sa klupe predvodi Nikola Grbić, pobedila je selekciju Srbije sa 3:1 (26:28, 25:15, 36:34, 25:17) i tako se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva.

Odličan otpor su naši odbojkaši pružili vicešampionu sveta i osvajači Lige nacija iz ove godine, ali nisu uspeli da naprave iznenađenje.

Osvojili smo prvi set, stigli do vođstva, ali smo drugi deo igre poklonili rivalu. Na kraju se ispostavilo da je odluka pala u trećem setu. Imali smo čak četiri set lopte, međutim, nismo ih iskoristili, servis je stao kada je bilo najbitnije, pa je selekcija Nikole Grbića stigla do vođstva.

Tada su naši momci pali, pa je Poljska rutinski stigla i do osvajanja četvrtog seta, a samim tim i do plasmana u polufinale.

Belo-crvene je do pobede predvodio Lukaš Kačmarek sa 21 poenom, Vilfredo Leon je osvojio 19, Aleksander Šlivka 13, Jakub Kohanovski 12, a Norbert Huber 11.

U našem timu je Dražen Luburić osvojio 19 poena, dok je Miran Kujundžić imao jedan manje. Pavle Perić je dodao devet, a Petar Krsmanović sedam.

Naši odbojkaši su završili učešče na prvenstvu, a Poljsku čeka polufinale protiv Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading