IZBEGNUTA TRAGEDIJA U GRČKOJ! Hrabri mladić iz SRBIJE spasio još jedan život u Haniotiju!

Autor: BLIC

Vesti

24.09.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin u grčkom letovalištu Haniotiju doživeo je dramatičan susret sa smrću dok je pokušavao da iskoristi poslednje tople dane sezone.

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U GRČKOJ! Hrabri mladić iz SRBIJE spasio još jedan život u Haniotiju!

Foto: shutterstock

 Iako se letnja sezona u Grčkoj bliži kraju, mnogi turisti još uvek uživaju u toplim danima i toplom moru.

Jedan stariji srpski turista, koji inače nije znao da pliva, odlučio je da uđe u more. Međutim, opuštanje ga je skupo koštalo, jer ga je morska struja odvukla čak 30 metara od obale.

Na sreću, hrabri mladić iz Srbije, po imenu Dragan Vukašin, koji je takođe boravio u Haniotiju, postao je heroj tog trenutka. On je brzo reagovao i upustio se u akciju spasavanja. Zahvaljujući njegovoj hrabrosti i brzoj reakciji, tragedija je izbegnuta, a srpski turista spašen.

Ovaj događaj podseća na sličan incident koji se dogodio ranije tokom leta u istom letovalištu. Vetar je tada odneo dvogodišnjeg dečaka iz Srbije više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu. U toj situaciji su se nekoliko ljudi, uključujući roditelje, očajnički trudili da stignu do dečaka, ali struja ih je sprečavala. Na kraju, dobroćudni čovek na skuteru došao je do deteta i spasio ga.

Ova dva slučaja podsećaju nas na važnost opreza pri kupanju u moru, naročito kada su deca u pitanju. Vetar i morske struje mogu brzo odneti kupače daleko od obale, a hrabri pojedinci kao što je Dragan Vukašin igraju ključnu ulogu u spasavanju života. Važno je da se roditelji brinu o bezbednosti svoje dece i budu svesni potencijalnih opasnosti tokom letovanja na moru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading