LEBRON PONIZIO 60 HILJADA LJUDI: "Kralj" u CENTRU pažnje, navijači ga NAPALI, njegov odgovor OBIŠAO planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni NBA košarkaš prisustvovao je Superboulu gde se našao u neočekivanoj situaciji.

LEBRON PONIZIO 60 HILJADA LJUDI: "Kralj" u CENTRU pažnje, navijači ga NAPALI, njegov odgovor OBIŠAO planetu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lebron James

U noći između nedelje i ponedeljka odigran je 57. Superboul u kom su Kanzas siti Čifsi savladali Filadelfija Iglse sa 38:35.

Totalna ludnica viđena je u jednom od najvažnijih sportskih događaja. Superboul su obeležili drama, Patrik Mahoms i zanimljiva prevara Rijane koja je na sebi svojstven način objavila da je trudna, ali i brojne poznate ličnosti koje su se našle u publici. Jedan od njih bio je i Lebron Džejms.

Međutim, Lebron nije imao lep prijem na Stejt farm stadionu u Arizoni. Očigledno da nije omiljen među navijačima Čifsa i Iglsa, tako da njegovo pojavljivanje na velikom ekranu ih nije baš oduševilo. Navijači oba tima ispratili su Džejmsa glasnim zvižducima i uvredama, nakon čega je usledio njegov odgovor. Kada je shvatio da nije dobrodošao na Superboulu, Džejms je odlučio da se lično obračuna sa njima. Rukama je simulirao stavljanje krune na glavu, što je izazvalo još jaču paniku.

 

Takođe, Superboul su obeležili i veliki incidenti pre i posle meča.

Prava histerija vladala je pred početak spektakularnog sportskog događaja u Los Anđelesu. Došlo i do pucnjave u kojoj su ranjene četiri osobe tokom zabave na kojoj su bile poznate ličnosti ispred restorana " The Nice Guy". 

Ubrzo nakon što su odjeknuli pucnji, a uspaničeni ljudi počeli da beže, stigla je policija Los Anđelesa. Za sada nije poznato zašto je došlo do obračuna ispred čuvenog restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading