SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Australijanci mučili, šikanirali i deportovali Novaka, a nevakcinisanog Amerikanca dočekali raširenih ruku!

Autor:

Sport

16.08.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota za jednu državu.

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Australijanci mučili, šikanirali i deportovali Novaka, a nevakcinisanog Amerikanca dočekali raširenih ruku!

Foto: Starsport/Ilustracija

Novak Đoković

Verovatno najbolji teniser sveta Novak Đoković je u januaru sramno mučen i deportovan iz Australije, pošto nije primio vakcinu protiv koronavirusa, iako je prethodno uredno dobio medicinsko izuzeće i potvrdu za učešće na Australijan openu.

Sada, nešto više od pola godine kasnije su Australijanci skroz promenili ploču.

Naime, nevakcinisani američki plivač Majkl Endrju je dobio dozvolu da otputuje u Sidnej, kako bi učestvovao u duelu između SAD i Australije.

Podsetimo, u januaru je australijski ministar za migracije Aleks Hok tvrdio da Nole "promoviše antivakserski pokret".

Međutim, pošto je nedavno došlo do promena u kovid protokolima koja se odnose na ulazak u Australiju, američkom plivaču je dozvoljeno da uđe u zemlju. Da biste ušli u Australiju, više vam nije potreban dokaz o vakcinaciji, niti negativni test.

Inače, Novak Đoković sada čeka odluku američkih vlasti o tome da li će moći da zaigra na US Openu od 29. avgusta do 11. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading