STANKOVIĆ PRED MAKABI: Niko nije favorit, dalje će proći opreznija i hrabrija ekipa!

Autor:

Sport

16.08.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke prvaka Srbije nijednom klubu ne daje veće šanse za ulazak u elitu.

STANKOVIĆ PRED MAKABI: Niko nije favorit, dalje će proći opreznija i hrabrija ekipa!

Foto: YouTube printscreen/Crvena zvezda

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas protiv Makabija u Haifi igraju prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Dan uoči tog duela je na konferenciji za medije svoja očekivanja izneo Dejan Stanković.

Imali smo vremena da prostudiramo jedni drugi. Ovo je utakmica velikog uloga, za oba tima. Veoma poštujemo ekipu Makabija, uradili su veliku stvar, pogotovo izbacivanjem favorizovanog Olimpijakosa. Mi smo bili stabilni, počeli smo iz trećeg kola, zaslugom kluba. Spremno smo došli u Izrael, iako je ovde samo prvo poluvreme, čeka nas i meč u Beogradu - rekao je popularni Mister, pa dodao:

- Hrabrija i opreznija ekipa će proći dalje.

Šampion Srbije je u utorak trenirao na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić", pre puta u Izrael, dok u Haifi neće odraditi nijedan trening.

Teren je uvek isti, ne verujem da se nešto može promeniti. Da imamo trening pred 35.000 navijača, to bi bilo nešto. Bolje nam je bilo da imamo dan za taktičke zamisli. Nije nam prvi put da to radimo.

Znamo svakog igrača, pogotovo njih 13 koji su standardni. Skautirali smo ih sve, znamo sve o njima, njihove dobre strane, a pokušaćemo da nađemo loše. Imaju brzinu, iskustvo, ne može se slučajno ući u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali ovde prolazi ekipa - smatra Deki.

Strateg crveno-belih nije želeo da preuzme ulogu favorita, ali ni da je prepusti Makabiju.

Kako da kažem, nema ovde favorita. Detalji će odlučivati. Obe ekipe su dobre, imaju iskustvo, igrale su ovakve utakmice dosta. Ulog je veliki, mali detalji će odlučivati. Ko bude više želeo, ko bude hrabriji. Ne vidim favorita. Oba stadiona su vruća, ovde i u Beogradu. Prednost je što je revanš kod nas, biće 55.000 ljudi, neće se čuti zvižduk sudije. Ko bude koncentrisaniji, hrabriji, taj će proći - poručio je Stanković.

Podsetimo, šampion Srbije u Haifu nije stigao kompletan, pošto je Milan Pavkov ostao u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading