PROGOVORIO BIVŠI FUDBALER ZVEZDE I MAKABIJA KOG SU NAVIJAČI KIDNAPOVALI: Izraelci imaju veće šanse za prolaz, iako su crveno-beli veći klub!

Autor:

Sport

16.08.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovom mišljenju, prvak Srbije nema baš dobre izglede za plasman u elitu.

PROGOVORIO BIVŠI FUDBALER ZVEZDE I MAKABIJA KOG SU NAVIJAČI KIDNAPOVALI: Izraelci imaju veće šanse za prolaz, iako su crveno-beli veći klub!

Foto: Starsport

Idan Vered

Fudbaleri Crvene zvezde i Makabija iz Haife će odmeriti snage u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, a prva utakmica dvomeča igra se u sredu od 21 čas u Izraelu.

Revanš je na programu narednog utorka u Beogradu, a izraelskim medijima je svoja očekivanja izneo Idan Vered, bivši fudbaler upravo i Zvezde i Makabija.

Osvojio sam šampionske titule sa oba tima. Zvezda je mnogo veći klub, ali Makabi iz Haife je trenutno bolji tim. Prva utakmica na "Sami Oferu" će imati ogroman značaj za konačan ishod dvomeča. Kod kuće Haifa može i treba da ima značajnu prednost u odnosu na Beograd, pošto je 60.000 Srba na "Markani" nezaboravno iskustvo i atmosfera je tamo veoma vatrena, pa je teško igrati. Mislim da su šanse 70-30 u korist Makabija - rekao je Izraelac koji je upravo iz Makabi Haife stigao u Zvezdu, 2015. godine.

Republika

Foto: Starsport

Idan Vered

Inače, Vered je prethodno u Makabi stigao iz Beitar Jerusalima, čiji su ga navijači maltene kidnapovali da ne pređe u redove tima iz Haife.

Godine 2010. Haifa me je kupila od Beitara za 1,2 miliona dolara. Gomila Beitarovih navijača je došla kod mene u tri sata iza ponoći i odvela me u Jerusalim. Bio sam tamo četiri dana sa njima i mislili su da će sabotirati dogovor.

Takođe, Idan je imao i jedan težak period u životu.

Posle dve godine mučenja, saznao sam da je u pitanju napad anksioznosti. Izgubio sam sedam kilograma, svi pa i ja mislili su da je nešto drugo i uopšte je bio napad panike. Nakon dve godine dubokog razmišljanja, počeo sam da pričam o tome i držim predavanja. Pričao sam o tome u medijima, mnogi i dalje misle da je to bilo nešto u stomaku - zaključio je Vered.

Sada, 33-godišnji fudbaler nastupa za Hapoel iz Tel Aviva u koji je stigao prošlog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading