HAIFA "GORI" ZBOG ZVEZDE: Bio bi mali i stadion za 70.000 navijača, ministarka uvela VANREDNE promene u saobraćaju! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.08.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju u sredu u Izraelu od 21 čas na stadionu "Semi Ofer" u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona

HAIFA "GORI" ZBOG ZVEZDE: Bio bi mali i stadion za 70.000 navijača, ministarka uvela VANREDNE promene u saobraćaju! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas igraju prvu utakmicu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona u gostima protiv Makabija iz Haife.

Izabranike Dejana Stankovića u najmaju ruku čeka "pakao", pošto je stadion "Semi Ofer" kapacicteta 30.780 mesta rasprodat do poslednjeg mesta.

Ipak, zbog propisa UEFA, na stadionu šampiona Izraela biće 28.000 gledalaca, ali iz kluba tvrde da bi njihov dom bio mali i za 70.000 navijača.

Karte su mogli da kupe samo članovi klubovi, ali su mnogi zbog zakasnelih prijava ostali bez istih.

- U svakom trenutku, na red je čekalo desetine hiljada navijača. Žalimo što veliki broj neće biti uz nas, u najvažnijoj utakmici. Mogli smo da napunimo stadion i sa 70.000 mesta - saopštili su iz Makabija posle informacije da je u ponedeljak zatvorena prodaja.

Koliko je situacija ozbiljna, najbolje govori da je Merav Mehaeli, ministarka saobraćaja u Vladi Izraela dozvolila vanrednu promenu u železničkom saobraćaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Merav Mehaeli

Pošto se meč završava u ponoć po lokalnom vremenu, zaustaviće se radovi na elektrifikaciji i saobraćaj će biti dozvoljen tokom cele noći.

Takođe, vlasti su apolovale navijače da na stadion idu javnim prevozom, a prema poslednjim informacijama trener Barak Bakhar izabrao je startnih 11.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bakhar

Zato su i vlasti apelovale na gledaoce da put Haife i stadiona „Semi Ofer“ krenu javnim prevozom.

Ipak, mali znak pitanja stoji pored veziste Omara Azilija i napadača Dina Davida.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Makabija iz Haife

Za Makabi iz Haife ovaj susret je najvažniji poslednjih godina i zbog toga su blokirali odlaske i poslove oko letnjeg prelaznog roka.

To znači da Maor Levi neće sigurno još uvek napustiti šampiona Izraela, iako interesovanje za njega odavno postoji iz Makabija iz Netanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading