ZVEZDU ČEKA PAKAO: U Haifi prodato 15.000 karata za 24 sata, ali "zeleni" imaju jedan PROBLEM (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.08.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju Makabiju u sredu od 21 čas u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

ZVEZDU ČEKA PAKAO: U Haifi prodato 15.000 karata za 24 sata, ali "zeleni" imaju jedan PROBLEM (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Makabi Haife

Pakao! Najbolja reč koja može opisati informacije iz Izraela, pošto je Makabi prodao 15.000 karata za 24 sata za prvu utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

U prevodu, u sredu od 21 čas, na stadionu "Sami Ofer" zu Haifi, "zeleni" će imati podršku 30.780 gledalaca koliko prima ovo zdanje.

Dejan Stanković, trener crveno-belih OVDE je otkrio u kakvom su stanju Mirko Ivanić i Aleksandar Pešić, a njegov kolega iz Izraela, Barak Bakhar takođe ima problem.

Trening sa ekipom propustio je odlični ofanzivni vezisita Tjaron Šeri koji nije igrao protiv kiparskog Apolona u Limasolu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bakhar

Holanđanin, poreklom iz Surinama biće na poštedi još neko vreme, ali prema tamošnjim informacijama biće spreman za megdane protiv Beograđana.

- Šeri bi trebalo da bude u pravoj formi, trenutno imamo sve igrače na raspolaganju - rekao je Bahar, za koga se veruje da će protiv Crvene zvezde izvesti tim sličan onome koji je izvojevao ubedljive pobede u Pireju i Limasolu.

U pitanju je sastav: Koen - Sandgren, Planić, Goldber, Kornu - Šeri, Lavi, Abdu Fani - Haziza, Pjero, David.

Crveno-beli odložili su gostovanje Čukaričkom koje je planirano za 20. avgust kako bi se spremili za plej-of Lige šampiona, ali Fudbalski savez Izraela to nije želeo da dozvoli Makabiju.

Naime, klub iz Haife tražio je odlaganje susreta prvog kola protiv Bnej Sahnina, ali je zahtev odbijen pa će morati na gostovanje 20. avgusta od 19.15. 

Ovaj duel je samo tri dana posle prve utakmice sa šampionom Srbije, odnosno tri dana pred revanš i gostovanje u prestonici naše zemlje.

Republika

Foto: Starsport

Izraelcima neće biti lako pred Delijama u Beogradu

Ipak, čelnici tima nisu se bavili ovim negativnim vestima, već su se bacili na jedan od prioriteta,a uprava želi da produži ugovor sa srpskm štoperom Bogdanom Planićem (30) koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Planić u dresu Vojvodine

- Pregovori sa Planićem dobro napreduju i idu u pozitivnom smeru, ali konačan dogovor još uvek nije postignut. Sada moramo da se koncentrišemo na jednu stvar, a to je da pobedimo Crvenu zvezdu i potom Sahnin u prvenstvu - istakao je Bahar.

Osim toga, razmišlja se i pojačanima, i to dva-tri, a na meti je jedan domaći štoper, kao icentralnui vezista, posebno ako ekipu napusti  Muhamed Abdu Fani, koji ima ponude iz inostranstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading