Dobar start! Srbija bolja od Bugarske i to u dva navrata!

Autor:

Sport

12.08.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je prvu od dve prijateljske utakmice sa Bugarskom u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Sloveniji i Poljskoj.

Dobar start! Srbija bolja od Bugarske i to u dva navrata!

Foto: Twitter/Printscreen/@nightsk1es

Reprezentativci Srbije tokom meča sa "Kengurima"

Srbije je u SC "Voždovac" na Banjici savladala Bugarsku sa 3:0, po setovima 25:21, 26:24 i 30:28, posle 75 minuta igre.

Selektori obe ekipe dogovorili su se da se odigra još dva seta iz kojih je Srbija ponovo izašla kao pobednik sa 25:21 i 15:11, posle 32 minuta igre.

Srbija je u prva dva seta, i pored činjenice da je Bugarska bolje ušla u oba, uspela da izađe kao pobednik, najviše zahvaljujući sigurnom igrom u svim segmentima.

Republika

Foto: OSSRB

Odbojkaška reprezentacija Srbije

Iako su izabrnici Igora Kolakovića u većem delu trećeg seta imali rezultatsku razliku, Bugari su uspeli da završnicu učine neizvesnom.

Ipak, Srbija je bila dovoljno koncentrisana i uspela je da osvoji i treći set. U naredna dva seta, Srbija je ponovila igru iz celokupnog dela meča i zasluženo je došla do ubedljivog trijumfa. Druga utakmica će biti odigrana u subotu od 16.00 časova bez prisustva publike.

SP 2022. u konkurenciji odbojkaša biće odigrao od 26. avgusta do 11. septembra u Ljubljani, u Sloveniji, i u Gljivicama i Katovicama u Poljskoj. Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi u Katovicama, u Poljskoj, sa Portorikom, Tunisom i Ukrajinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading