Deki, poruči Kangi da probuši Makabi! Da li je ovo slaba tačka Haife? Meč na Kipru je sve rekao! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.08.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se dvomeč između Crvene zvezde i Makabija iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prvi meč je zakazan za 16. avgust od 21 čas kada će Izraelci biti domaćini.

Deki, poruči Kangi da probuši Makabi! Da li je ovo slaba tačka Haife? Meč na Kipru je sve rekao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Stanković i Kanga

Zvezda je u dvomeču pregazila Pjunik sa 7:0 u ukupnom skoru (5:0 u Beogradu, 2:0 u Jerevanu) i na dominantan način došla do plej-ofa faze kvalifikacija.

Sa druge strane Makabi je u prvom meču preagzio Apolon sa 4:0, ali je u revanšu poražen rezultatom 2:0. Ipak, dovoljno da se Izraelci plasiraju dalje.

Upravo je revanš meč odigran u utorak veče na Kipru rekao dosta, pošto je Makabi pokazao ozbiljne nedostatke kada je reč o defanzivi.

Naime, fudbaleri Haife su primilli dva gotovo identična gola, sobodno možemo reći i naivna. Nako prekida, Ongenda je posle loše intervencije odbrane Makabija "odapeo" udarac sa nekih 20-ak metara, a golman Haife Koen pokazao je da ima problema sa šutevima iz daljine. Loše je procenio let lopte i Apolon je poveo.

Nedugo nakon toga novi prekid i novi gol Apolona. Ovoga puta iz daljine je šutirao Kol, a Koen je ponovo pao na testu.

Crvena zvezda u svojim redovima ima fudbalere koji poseduju snažan udarac, a jedan od njih je i Gelor Kanga. Gabonac je cepao mreže i sa preko 25 metara, a gol protiv Krasnodara bio je za almanahe. Dakle, na Dekiju Stankoviću je da sagleda sve mane Makabija i poruči Kangi u svom stilu: "Majstore, samo rokaj, naši su".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading