IZRAELCI STIŽU NA MARAKANU: Apolon ZAPRETIO, Makabi PROŠAO dalje i zakazao dvomeč sa Zvezdom za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

09.08.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju bez drame na "rajskom ostrvu".

IZRAELCI STIŽU NA MARAKANU: Apolon ZAPRETIO, Makabi PROŠAO dalje i zakazao dvomeč sa Zvezdom za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Detalj pred meč Zvezda - Pjunik

Fudbaleri Makabi Haife zakazali su dvomeč sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona!

Izraelski šampion je u revanš susretu 3. kola kvalifikaciija za elitno takmičenje poražen na Kipru od Apolona rezultatom 2:0 (2:0), ali je sa ukupnih 4:2 prošao dalje. Strelci za Kiprane bili su Ongenda u 19. i Kol u 27. minutu meča, ali Apolon nije uspeo da dovede u pitanje plasman dalje favorizovanog rivala koji je kontrolisao utakmicu tokom njenog većeg dela.

Sa druge strane, crveno-beli su "duplom pobedom" nad Pjunikom prošli u plej-of. Nakon "petarde" na stadionu "Rajko Mitić", izabranici trenera Dejana Stankovića slavili su i u Jerevanu sa 2:0 za rutinski prolaz...

U prvom meču u Haifi, Makabi će ugostiti Crvenu zvezdu 16. avgusta, a revanš će se igrati osam dana kasnije na našem najvećem stadionu.

Češki Plzen takođe je prošao dalje, pošto je u oba susreta bio bolji od Šerifa sa po 2:1, dok je Bodo/Gliint remizirao sa Žalgirisom rezultatom 1:1, ali je u Norveškoj bilo ubedljivih 5:0...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading