BRUKA I SRAMOTA! Srpski teniseri IZDALI Novaka u Melburnu? OVO JE PAKAO!

Autor:

Sport

18.01.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski rukometaš Nenad Peruničić pozvao je srpske tenisere koji učestvuju na Australijan openu što u znak solidarnosti sa Novakom Đokovićem nisu napustili Melburn kada su saznali za njegovu deportaciju.

BRUKA I SRAMOTA! Srpski teniseri IZDALI Novaka u Melburnu? OVO JE PAKAO!

Foto: Tanjug

Peruničić je osuo paljbu po našim igračima:

- U početku nisam ulazio u detalje, ali kako je vreme odmicalo, to je bilo definitivno kupljenje političkih poena i veliki uticaj Engleza. Čini mi se da je ta odluka donešena prvog dana, samo je to rastezanje i prikupljanje političkih bodova. Mislim da je sama tema oko vakcinacije veoma konfuzna- rekao je Peruničić gostujući na Kurir TV.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Peruničić

Dodao je da su odlukom da se baš Đoković deportuje australijske vlasti pokazale da nad jačim ima jači, ali da su njegove kolege morale da napuste Melburn.

- Možda mi želimo da bude uvek više. Mislim da je bilo velike podrške kako iz regiona i iz celog sveta. Ono što sam ja očekivao, a to su njegove kolege, teniseri. Novak je kod nas podigao tenis na jedan nivo da je postao jedan od najvažnijih sportova. Novak je trasirao put svim tim momcima i devojkama koji se sada bave tim sportom, bez njega tenis i dalje ne bi imao težinu kod nas. Ja, da sam na njihovom mestu, iako razumem da oni grade karijere sada, misllim da su mogli svi ekipno, kao ekipa iz Srbije, mogli su da se povuku zajedno sa njim. Tu bi pokazali jednu lojalnost- rekao je Peruničić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Sonja

18.01.2022 18:12

Gde si SAD Perune!!! Sramota!

Маркони

18.01.2022 18:15

У праву си Перуничић...требали си сви наши тенисери да демонстративно напусте турнир...то би била права ствар...

Odgovori 43 7
Zürich

18.01.2022 18:25

Za Gospodina Djokovica Da je Bio ispravan nebi se dogodilo ovo nego mi svi mislimo da smo najaci i najpametniji na svetu i sva cas sto su ostali i nisu ga podrzali

Odgovori 12 76
Marjan

18.01.2022 19:14

@Zürich - Sta ti svajcarac razumes. Podrzavaj svog Federera a velikane nemas pravo da komentarises.Mali si ti da komentarises Djokovica.

Odgovori 51 6