ŠOKIRAO AUSTRALIJU: Dimitrova pitali o Novaku, on ODGOVORIO kao iz TOPA!

Autor:

Sport

18.01.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov uspešno je započeo takmičenje na Australijan openu.

ŠOKIRAO AUSTRALIJU: Dimitrova pitali o Novaku, on ODGOVORIO kao iz TOPA!

Foto: Tanjug/AP

Dimitrov je u prvom kolu savladao Čeha Jiržija Lehačku sa 3:1.

Po završetku meča novinari su Bugarina upitali da li odsustvo Novaka Đokovića sa AO vidi kao šansu za ostale tenisere da stignu do prestižne titule.

- Devet titula, to je sjajan rekord. To je mnogo pobeda. Ne znam šta da kažem, po onom što vidim sada u svlačionici je da su svi koncentrisani na sebe. Svi igraju dobro. I ja sam igrao sa momkom koji igra odličan tenis, tako da je svaki meč takmičarski. Možemo da kažemo, o, pa ovog igrača nema u žrebu, naravno da to pravi razliku. Nema sumnje u to, ali opet morate da pobedite sedmoricu ako hoćete titulu. Da li ćete imati favorita pre ili kasnije i nije tako važno, morate da prođete kroz to. Dakle, ili-ili, kako ja to kažem - rekao je Dimitrov.

Republika

Foto: Tanjug/AP

On se posebno osvrnuo na učešće Endija Marija.

Možda nije bioi spreman da se oprosti od tenisa. Znao sam da će biti mnogo truda s njegove strane da se vrati, on nije od onih koji odustaju i koji su spremni da kažu, gotov sam. Neverovatno je šta je uradio na terenu posle operacije. Video sam kako se kreće, nije isto, ali je zapanjujuće. Sjajno ga je gledati. Da bi bio spreman svakog dana mora da prođe kroz razne procedure istezanja kako bi proveo tri ili četiri sata u vežbanju. I imati uz to porodicu i sve što prati to, držati stvari u ravnoteži, to je neverovatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan

19.01.2022 00:35

Ja mislim da australija ne zasluzuje više ni jedan sportski dogadjaj. A niti da se njihovi,, sportisti,, takmiče bilo gde.

Odgovori 143 14
Mery

19.01.2022 14:37

Kakvi su to sportisti bez empatije? Svi ostali u vrhunskom sportu kao da su izgubili ljudskost, dozvolili su da se politika umeša u sport, strašno. Sve više ljudi govori kako nemaju želju gledati bilo koje takmičenje. Možda sve ide u sunovrat?

Odgovori 56 4