GRADONAČELNIK MADRIDA UPUTIO POZIV ĐOKOVIĆU: Dočekati NAJBOLJEG NA SVETU biće ZADOVOLJSTVO!

Autor:

Sport

17.01.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon jedan turnir koji ga očekuje raširenih ruku!

GRADONAČELNIK MADRIDA UPUTIO POZIV ĐOKOVIĆU: Dočekati NAJBOLJEG NA SVETU biće ZADOVOLJSTVO!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Gradonačelnik Madrida Hoze Luis Martinez-Almeida bio bi srećan da ugosti najboljeg tenisera sveta na ATP mastersu u Madridu koji se održava od 26. aprila do 8. maja.

On ne krije da će potrebne uslove za ulazak definisati Vlada Španije, ali da što se njega tiče voleo bi da vidi Novaka u Madridu.

- Niko od nas ne sumnja u svetskog broja jedan. Novak ima svoje vrline kao sportista i ako bude mogao da igra biće dočekan sa najvećim zadovoljstvom, kao najbolji na svetu - zaključio je gradonačelnik Madrida.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je deportovan iz Australije jer nije vakcinisan i kao takav "predstavlja pretnju po javno zdravlje građana ove zemlje" po proceni tamošnjeg ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, Novak je danas sleteo u Beograd gde su ga dočekali brojni navijači.

Podsetimo, danas su francuske vlasti donele odluku po kojoj nevakcinisani igrači nemaju pravo nastupa na sportskim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading