NIŠTA BEZ NOVAKA! Navijači MASOVNO VRAĆAJU KARTE za Australijan open!

Autor:

Sport

17.01.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Novak Đoković i zvanično napustio Australjiu sve veći broj navijača se odlučuje da refundira novac za već kupljene karte!

NIŠTA BEZ NOVAKA! Navijači MASOVNO VRAĆAJU KARTE za Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Izgleda da će se Australiji proterivanje Novaka vratiti kao bumerang. Izostanak devetostrukog šampiona sa ovogodišnjeg turnira moglo bi da dovede do rekordne male posećenosti na tribinama.

Istraživanja engleske kompanije „Search Intelligence“ pokazala su da čak 25 odsto više ljudi na Guglu pretražuje mogućnost za refundiranje novca, nego za kupovinu karata

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Novak Đoković dobio je zabranu ulaska u Australiju na tri godine, i u slučaju da takva odluka ostane na snazi, najboljeg tenisera sveta nećemo moći da gledamo u Melburnu pre 2025. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
kiki

17.01.2022 19:04

Sasvim logicno. ATP cutao jer im smeta Novakova borba da se veci deo prihoda deli igracima a ne organizatorima. Svi organizatori teniskih turnira zaradjuju deset puta vise nego sto odvoje u fond za nagrade igraca. Australijanci su Djokovica navukli samo da prodaju sto vise ulaznica i privuku sto veci broj sponzora, ipak je No1 ime koje privlaci pare. Kad su mislili da su napunili kasu da ce biti i za njih i za tenisere, Djokovica su spakovali nazad. Ali, nikad ne bude kako covek zeli, vec kako Bog odluci. Teniski turniri ce sve vise gubiti na znacaju, tesko ce se ponoviti era ove trojke.

Odgovori 53 10
sestra

17.01.2022 20:08

Novak je već započeo borbu da se veći deo prihoda deli igračima i da se pomogne niskorangiranim teniserima. Koliko sam upoznata, većina se složila sa tim. Neka nastavi, neka se osnuje novo tenisko prvenstvo, neka se izmesti iz Australije, ionako je Bogu iza leđa. Na AO neka ostanu pacovi poput Nadala dok se u ta rupa ne zatvori.

Odgovori 31 3
Cardak

18.01.2022 18:30

@sestra - KINA ODKUPLJUJE EO UGOVORA MELBURNA! IDUCA GODINA SE IGRA U PEKINGU!

Veljko

17.01.2022 20:39

Treba svi da vrate karte. Prevaranti prevarili igrače i publiku. Ne menjaju se pravila u toku igre.

Odgovori 33 1