ALBANCI NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI ĐOKOVIĆA! Hoće od Novaka da naprave RATNOG ZLOČINCA!

Autor:

Sport

12.01.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizacija "Tim Albanaca" pokušala je da iskoristi talas napada na prvog reketa sveta i na svom tviter profilu uputila niz gnusnih laži na račun Novaka Đokovića!

ALBANCI NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI ĐOKOVIĆA! Hoće od Novaka da naprave RATNOG ZLOČINCA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prvi reket sveta

Oni su napravili niz objava u kome su pokušali da od Đokovića naprave zločinca.

– Ne zaboravimo nacionalistički stav Novaka Đokovića o Kosovu i njegovu povezanost sa ratnim zločincima, počiniocima genocida i islamofobima - napisali su oni na Tviteru.

 

 

 

Podsetili su zatim na poruku podrške koju je prvi teniser sveta uputio svom narodu u za njih teškim trenutcima, i to predstavili kao poziv na nasilje.

– Đoković je 21. februara 2008. podržao srpske nacionaliste protiv nezavisnosti Kosova.

– Njegova poruka tokom nasilnog protesta bila je “Spremni smo da branimo ono što nam pripada po pravu. Kosovo je Srbija.” Te noći, ekstremisti su zapalili američku ambasadu i spalili zastavu Albanije i Sjedinjenih Država.

 

 

Nisu se zaustavili Albanci u svojim propagandnim izjavama.

– Đokovićev slogan „Kosovo je Srbija“ bio je faktički netačan i zatvarao je oči pred zverstvima sa kojima su se kosovski Albanci suočili pod srpskom vlašću.

– Zbog brutalnog etničkog čišćenja u Srbiji, milion Albanac je bio primoran da napusti svoje domove, 11 hiljada dok kojih 1300 dece je ubijeno, dok 20 hiljada žena silovano.

 

 

Zatim su otišli korak dalje u svom "ludilu" i zamerili Novaku zbog slike sa rakijom nazvanom po generalu Jugoslevenske vojske u otadžbini Dragoljubu Mihailoviću Draži!

– Đoković je 2020. fotografisan sa vrstom rakije “Draža”, nazvanom po ozloglašenom četničkom vođi iz Drugog svetskog rata i saradniku nacista Dragoljubu Draži Mihailoviću.

– Četnici su počinili brojne zločine nad Hrvatima, Jevrejima i Bošnjacima – dodaju albanski lobisti.

 

 

Nakon toga podsetili su na fotografiju Novaka Đokovića sa Milanom Jolovićem.

– U septembru 2021. Đoković je bio na slici zajedno sa Milanom Jolovićem, bivšim komandantom ozloglašenih “Vukova sa Drine” koji su masakrirali muslimane u genocidu u Bosni.

– Nakon pada Srebrenice u julu 1995. godine, oni su bili odgovorni za hvatanje Bošnjaka u bekstvu i njihovo pogubljenje.

 

 

Podsetili su zatim na Novakov susret sa Miloradom Dodikom i to predstavili njihovim narativom.

– U septembru 2021. Novak Đoković je takođe viđen kako peva sa Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine i poznatim negatorom genocida koji se redovno zalagao za sukcesiju Republike Srpske.

 

 

– Đoković je mogao da bude najveći svih vremena… Umesto toga, on peva na seoskim svadbama sa Dodikom i na piknicima sa ljudima koji su bili zaduženi za organizaciju operacija koje su dovele do genocida.

 

 

Hvala Bogu pa ne odlučuju oni o tituli najvećeg svih vremena. 

Đoković je svojim rekordima, igrama na terenu, a i ponašanjem van njega, već u vlasništvu te titule!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Majs

12.01.2022 22:24

Ovi Albanci imaju toliku kolicinu neurona u glavi da jedva mogu da disu

Odgovori 25 2
Rade

13.01.2022 14:45

I mi Srbi moramo da znamo šta hoćemo i šta moramo: Draža Mihajlović je bio na čelu prvog oslobodilačkog pokreta u Evropi protiv fašista, a posle Drugog svetskog rata, predsednik SAD-a ga je odlikovao za ono što je učinio, pre svega, spasavajući 500 američkih pilota. Ne može da bude i ratni zločinac i čovek koga Amerika odlikuje, a De Gol lično šalje Titu poruku da pukovnik Mihajlović mora da bude oslobođen. Zašto ćutimo?

Odgovori 25 6
Biljana

13.01.2022 17:29

A zasto nikad nema odgovora nekog "Team Serbia" na ovakve budalastine? Zasto se uvek cuti i ocekuje da ce neko nekada shvatiti istinu jer "Bog sve vidi"?

Odgovori 17 0