OVO IZGLEDA KAO KRAJ ZA NOVAKA! Pravni stručnjaci objasnili o čemu se radi!

Autor:

Sport

14.01.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz celog sveta stižu procene stručnjaka za pravo koji ne vide način na koji bi novo ukidanje vize Novaku Đokoviću moglo biti osporeno.

OVO IZGLEDA KAO KRAJ ZA NOVAKA! Pravni stručnjaci objasnili o čemu se radi!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Za sada ne izgleda dobro, "MozzartSport" preneo je izjavu Nade Martinović, advokatice iz Brizbejna, koja je mišljenja da Novak Đoković ima jako male šanse da izbori novu pobedu na sudu. 

Ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok, iskoristio je svoje diskreciono pravo i ukinuo vizu Đokoviću. Pravni zastupnici najboljeg tenisera sveta odmah su uložili žalbu koja je inicijalno prihvaćena i sada se čeka novo saslušanje pred Federalnim sudom koje je zakazano za subotu ujutru u 10:15 po lokalnom vremenu (00:15 u subotu po srpskom vremenu).

Ono što predstavlja problem Novakovim pravnim zastupnicima je činjenica da ukoliko ne nađu neku proceduralnu grešku u donošenju odluke, ili ukažu da je odluka na neki način protivustavna, ne postoji način da pobede na sudu, a šanse da se tako nešto desi jako su male.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dera

14.01.2022 18:35

Važno je da zdravi sportisti učestvuju a ne da li su vakcinisani ili ne.

Odgovori 28 4